Tbsra95 Mucizeolsuun ben anastazi ile cekilmiştim 6 yıl önce uyandıktan sonra hafif adetken 2 . Gün gibi bir ağrı oludu 1 saat sonra gecti hafif kanamada oldu
elayaz_ Mucizeolsuun normalde hastahanelerin çoğu bu işlemi anesteziyle yapmayı uygun buluyor dayanılmayacak kadar değil belki ama ağrısız bir işlem diyemem ki benim acı eşiğim yüksektir ben bile masadan kalkamıycam sandım çok ağlamıştım
ttugba92 bende anesteziyle oldum. Hic agrim kanamam olmadi. ayilinca eve cikis yaptim hayatima devam ettim.
Sevimozsuer kimyasal gebelik yasadim, simdi de gecikmem var 1 hafta gecti 2 3 gundur kasiklarimda belimde agei ve sanci gibi birsey var bi kac gun asiri uykum oldu ama bilincli bir dollenme yapmadik yasayan var mi yada bilgisi olan
Fatmmm Çektireli 1 hafta falan oluyor ama ölüyorum sandım o derece sancılı çok zor geçti rahim filmi çekimim. Ama sonuçlarımda sorun yok sanırım tıkalıydı ve açıldı
Fatmmm Daha sonra bir saat kadar adet sancım oldu 4 gün hafif kanamam oldu ve şuan her şey normal ilerliyor
Esraaaa1995 Sadece 20 30 saniyelik keskin adet ağrısı gibi bir ağrım olmuştu benim de sonrasında hafif kahverengi lekelenme oldu yaklaşık üç saat sonra hiç bir ağrım kalmamıştı
Canimucizem Mucizeolsuun benim acı eşiğim ciddi anlamda yüksektir ama ben anestezi ile oldum Kasım ayında 2500 TL verdim normali ile arasında 500 TL farkediyordu psikolojik olarak kendimi yıpratmak istemedim bir de eğer tüpler kapalı ise o verilen ilaç gidemediği için acı yapıyormuş o an stresle onu da yaşamak istemedim bence çok mantıklı oldu yarım saat sürmeden odaya getirmişler şükür temiz çıktı 5 dk sürmeden kendime gelmişim odada eşim ile gittik sonrasında biraz regly ağrısı gibi oldu bı kaç gün hafif lekelenme tarzında kanama geldi zaten antibiyotik veriyor 3 gün iç dedi bana 1 ay koruma verdi radyasyon nedeni ile sonrasında zaten Ocak ayında hamile kaldım canım mutlaka çektir iki tupumde açık olduğu halde cidden damarlar genişliyor çok etkili inşallah bekleyen herkes çok güzel sonuçlar alır🤍
Serendipty Sadece vajinaya smear alınırken takılan bir şey var o biraz yuhaf hissettiriyor onun dışında ağrı yoktu. Çekileceğin yere de bağlı ben özel bir kurumda bu alanda çok iyi olan bir yere çekildim.
ummuhan3 Mucizeolsuun Bence anestezi ile yaptir tüpler açıksa kolay olur fakat tıkanıklık vs.varsa canın yanar
Buhara Mucizeolsuun benim canım fazla tatlıdır aşı eşiğim berbat ama hiç acımadı hafif bi sızlama oldu. Tıkanıklık olanlarda biraz acıma olabiliyormuş kendini kasma zor bişey değil, ben hiç alttan muayene olmadan ona gitmiştim haya duygusuyla kötü hissettim sadece