Mercimekveannesi Merveee alı asaf çok güzel mesela soy ismin kisaysa düşünebilirsin aras,bulut,yağız ömer kaan ,cinar ,berk bunlarda hoşuma gidenler
gizem Merveee seçenekte yok sanırım 🙄ben Can koyacağım, Bora ile Can arasında kalmıştık. İkinci olur da erkek olursa onu da Bora koyarım her halde🙂 bir de Pamir ismini çok seviyorum. Değişik isimlere çok açık değilim daha çok bizim zamanımızın (89luyum) isimlerini seviyorum.
Merveee Mercimekveannesi Asaf benim hep istediğim bi isimdi iki yıl önce evlenmeden oğlum olursa adını asaf koyarım demiştim ama kararsızım
miraceymen gizem Canı bende çok istemiştim ama dinen çok uygun görülmedi bizde vazgeçtik siz araştırdınız mı acaba?
Mercimekveannesi Merveee haklısın insan çok kararsız kalıyor hamilelikten önce şunu koycam bunu koycam diyorsn hamilelikte kafan karışıyor özel olsun istiyor insan 😊
Merveee Mrvyldz ben kızım olsaydı Asya Mina koyacaktım ada kumsal yazen eylül aklıma geldikçe yazarım sana 😂
Melikeseko Ben 18 haftalık hamileyim. Daha belki fikir değişir ama Bulut ismini çok begendik. BULUT koymayı düşünüyoruz. Ama Can ve Alp isimlerini de beğeniyorum.
Merveee Melikeseko bulut güzel evet aklımdaydı ama büyüklerimiz ismin anlamının çok önemli olduğunu ve bundan anne babanın sorumlu olduğunu söyleyince anlamlı isimler aramaya başladım
HazelBaskal Benim esim ikinci adi mustafa olacak diye tutturmasa daha cok secenegim olurdu 😟simdi göktuğ mustafa gökalp mustafa göktürk mustafa arasindan secmem lazim😀
Emos2424 Handeaslan39 eger kizim olursa dolunay koymak istiyorum ogluma ruzgari çok isterdim ama babasi erkek olursa volkan koymak istiyor