mucizebebek_ deryaduman47 canım benimde teyzeme aynısını demişlerdi hatta çok bilmiş doktoru bu çocuk %100 down sendromunlu demişti şuan 4 yaşında hiç bir sorunu yok paşanın. Çocukluk arkadaşımın bebeğine bfida hastası dediler aldıralım sakat doğar ömür boyu yatalak olur neler neler dediler kızcağız hamileliğinin son gününe kadar ağladı 37+3 te doğum yaptı ufacık bir operasyon geçirdi bayramda 40 çıkcak paşamızın ayaklarını hissediyor herşeyi çok çok normal çok şükür 🙏 diceğim o ki herşey allahtan aslında son dk düzelen ne bebekler var duayı hiç bir zaman bırakma. Allahım sağlıkla sıhatla çocuğunu kucağına almayı nasip etsinn🙏 ola ki öyle bi durumda da özel bi çocuğun özel bi annesi olacaksın biz çok araştırmıştık cennetlik insan oluyorlarmış Rabbin güveniyor ve sana sen iyi bakarsın diye özel bi çocuk emanet ediyor 🫠💙 içini her zaman ferah tut Allahın izniyle hayırlısı neyse onu dile güzel anne 👼🥰
Esraguvennn deryaduman47 testlere kalsaydı benim oğlum genetik ve çok ağır bir hastalık sahibiydi. Benidme ayni 4lü taramada sorun çıkmıştı. Allah’a şükür simdi 3 yaşında maşallahı var evladimin. Onlar sadece birer tahmin. Senin yaşından tut kilona kadar aynı olan kadınlar arasında yapılan bir tahmin. Down sendromu olsaydı çoktan ultrasonda terslik olurdu. Burun jemigi olmazdı küçük olurdu ense kalınlığı fazla olurdu gibi. Sakın bunlarj düşünerek hamileligi zehir etme kendine.
deryaduman47 Esraguvennn Allah razı olsun canm içimi ferahlattın umarım dediğin gibi olur rabbim senin de evlatlarına sağlık sıhhat versin rabbim acılarını göstermesin 🤲
Anne_melek deryaduman47 şu anki ücretinden haberim yok çok artmış olabilir doğrudur. Benim bebeğim sağlıkla geldi çok şükür şu an 6 aylık inşallah sizin de ve tüm hamilelerin de bebekleri sağ salim gelir dünyaya siz de bebişiniz gelene kadar hamileliğinizin keyfini çıkarın 🌸
deryaduman47 mucizebebek_ ayy cnm benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun bu güzel dileklerin için ♥️🤲
Sevimozsuer kimyasal gebelik yasadim, simdi de gecikmem var 1 hafta gecti 2 3 gundur kasiklarimda belimde agei ve sanci gibi birsey var bi kac gun asiri uykum oldu ama bilincli bir dollenme yapmadik yasayan var mi yada bilgisi olan
gulten_01 deryaduman47 Ablamın ilk hamileliğinde bebeğinin ense kalınlığı ve burun yapısının anormal olduğunu söylediler yüzde 90 down sendromu denildi ablamda çok zorlu zamanlar geçirdi hamileliği neredeyse zehir gibi geçmişti ama her halini kabullenip doğurmaya karar verdi ve hiç bir sorunu olmadan doğdu ve şuan iki yaşında . Lütfen ciddiye almayın kesin diye bir şey yok detaylıda gayet sağlıklı görünüyormuş kendinizi üzmeyin dua edin
Dodomoms deryaduman47 geçen daha kardeşimin eşinde de 4 ki test çok riskli çıktı genetik test mi ne vardı 6 bin lira kadar ona bakıldı çocukta bişi Yok. Boşu boşuna bir hafta stres yaşadılar canını sıkma durumun varsa yaptır o testten yoksa da içini ferah tut ne gelirse Allah’tan en başta ama sanmıyorum bizzat yaşadık
deryaduman47 Dodomoms zaten 29 haftalik oldum bu saatten sonra yaptırmanın bi anlamı yok inşallah benim de bebeğim sağlıkla gelir dünyaya
Aydemi deryaduman47 a aa niye üzülüyorsunuz? O kadar şanslı ki bebeğiniz sizin gibi bir annesi olacak. Onu sevip kollayacak. Böyle bir bebeğe annelik yapmak sizi nasıl büyütecek sevgi yumağı yapacak. Lütfen bebeğinizin varlığına şükredin. O sizi seçmiş gelmiş, elbette üzüntü verebilir ama lütfen varlığına şükredin❤️❤️
deryaduman47 Aydemi tabiki biliyorum şanslı olduğumu rabbim vermiş asla isyan etmiyorum sadece sizlerle dertleşmek istedim başına gelen varmi diye sordum çok teşekkür ederim Allah razı olsun çok teşekkür ederim bu güzel dileklerin için ♥️