Yarenn14 24 haftalık hamileyim ama bu aralar çarpıntıdan duramaz oldum özellikle geceleri inanılmaz artıyor uykuyu unuttum resmen Kardiyoloji doktoruna da gittim ama hiçbirşey yapamayacağını söyledi böyle bir durum yaşayan var mı
Edremizz Yarenn14 34 haftalık hamileyim bende. Bende de henelde geceleri oluyor sanki birisi boğazımı sıkıyor nefes alamayacak duruma geliyorum. Kalbim sıkılıyor pırpır ediyor. Ve dakikalarca sürüyor. Sakinleşmeye çalışıyorum sağıma yatıyorum yada direk kalkıp oturuyorum. Diğer türlü boğulacakmışım hissi oluyor
Hilalttk16 Yarenn14 30. Haftadaym az önce kalbimin atışının sesine uyandım o derece 🥺 sanki ağzımda atıyor 🙊 daha önce kalp problemi yaşamama rağmen şuan hiç birşey yapılmıyor 🥴
Yarenn14 Edremizz Aynen öyle bende aynı durumdayım ve uykuyu unuttum resmen ne gece ne gündüz uykusu denen bişey kalmadı
Yarenn14 Hilalttk16 Bende doktora gittim ama maalesef hiçbişey yapılmıyor geceleri çok zor geçiyor sıfır uyku nerdeyse 😔
Mrvctn Kardiyolojide bir şey çıkmadıysa doktorum bana artan kan hacminden dolayı diye bir şey söylemişti