Zele_1207 Arkadaşlar merhaba 17+4 günlük hamileyim ve hamileliğimin en başından beri ciddi bir kabizlik sorunu yaşıyorum çok az büyük tuvalete çıkabiliyorum ve bu durum çok rahatsız edici bununla alakalı bilgisi olan önerisi olan var mı?
3babymom Zele_1207 aç karnına zeytinyağı içersen ve kuru kayısı yersen iyi gelir ayrıca arkadaşın dedigi gibi bol bol yersen devir daim oluyo çıkarsın ve ayrıca su tuketiceksin
Tiiffany Zele_1207 birde kullandıgınız kan demir ilacı varsa onlarda kabız yapabılıyor. Ben o yuzden 2-3 günde bir içerdim
Ginger_ Zele_1207 doktoruna magvital magnezyum şase yazdır canım benim hamilelikten önce de vardı doktorum direkt bunu vermişti günde iki tane içiyorum baya ishal yapıyor çok rahatlatıyor 😁
Cengel Kuru kayısı yemelisin. Ve larnını doğru düzgün doyurmadığın sürece wc ye çıkamıyorsun. Bende öyleyim. 2 gün çıkamıyorum. Yemeğe oturuyorum bir bakmışım bol bol yiyorum sonra wc ye çıkıyorum
dexter kayısı suyu, tavuk çorbası ve zeytinyağı. bende de kronik kabızlık var. sakın ıkınma o çok zararlı, bu şekilde yumuşatabilirsin.
Zele_1207 Aslında günlük hayatta çok su tüketen birisiyim ama kayısı ve diğer dediklerinizi deneyeceğim teşekkür ederim ☺️
Canan-02 Zele_1207 tatlım bazı bünyeler malesef böyle ben artık kabızlıkta level atladım 10 günde bir çıkıyodum ama ne kayısılar incirler ne aç karnına zeytinyağı içmeler ama zerre fayda etmedi çünkü hem kan ilaçları ve folik asit hemde hamileyik sürece xuna sebep oluyor o yüzden takma yani
alitalia Zele_1207 canım yemekte bir büyük kase pancarlı yeşillikli salata ye. Pancarı çiğden rendeleyip koyuyoruz. İstersen bir pancar bir havuç ve bir turp ile rede yapıp zeytinyağı limon ve biraz doğal sirke ile salatanı ye. Max iki saat sonra çıkıyorsun lavaboya. Ben çok yararını gördüm ki ayrıca kırmızı pancar inanılmaz bir antioksidan vücudu atıklardan çok iyi temizliyor şiddetle tavsiye ederim
buusur Üç dört kuru kayısıyı sıcak suya koyun biraz beklesin su ılıyınca suyu için kayısıyı da yiyin hemen etki ediyor aynısını incir de yapabilirsiniz 🥲
Emyeminee Zele_1207 her yolu denedim ama kesinlikle prebiyotik hap ile rahatladım haftada ½ kez kullanmanız yeterli ve zararsiz dr uma danışıp kullandım