Etkinmhmt Kızlar muayene ve doğum ne kadar suan bilgisi olan var mı zam gelmez diye söylediler hastaneden hazirana kadar diye ama galiba zam gelmiş muayene de doğuma da bilgisi olan yeni giden varsa bilgilendirirseniz sevinirim
Cengel 5 aydır medstara gidiyorum. Ücret değişti evet 350 yada 450 tl ödüyorum ben. (Sgk’lı olduğum için)
Ezgi0755 @Etkinmhmt 2 gün oldu gideli 550 olmuş muayene ücreti indirimle 470 girdim nst için 102 ödedim.Doğum ücretinide 1 nisanda sormuştuk sgk varsa sezeryan normal doğum fark etmez 9.500 denmişti onun yeni rakamını sormadım daha bnde bılmıyorum Bilgi alan varsa inş yazar tahminim 11.500 olmuştur diye düşünüyorum 9500 olduğu zamanda 2000 koymuşlardı
Etkinmhmt Ezgi0755 hey allahim ya bize artış yapılmayacak dediler şaka gibi 2.500 zam yapmışlar şaka gibi
Ezgi0755 @Etkinmhmt bizde konuştuğumuzda hastanenin yılda 2 kere zam gördüğü birinin ocak diğerinin mayıs sonu haziran başı olduğu söylenmişti
Semaemrahh Bugün gittim muayene 550 tl doğum normalse 11 bin 500 epidural 13 bin 500 tl dediler neye göre sürekli artıyor dediğimizde biz bilmiyoruz hastane yönetimi enflasyona göre yapıyor olabilir dediler