ikranurkutay Arkadaşlar hala sık idrar bitmedi ve kalcamdan belime vuran 3 defa şiddetli agrı oldu kalkamadım yerimden ilk haftalarda böyle birşey hissedilir mi belirtimi acaba ara ara hafif kasık agrımda var şuan🙄 salı regli olmama 4 gün kalacak
Misafir101 ikranurkutay kan vermeye git canım benim ilk gebeliğim de ara ara vuran bel ağrısıyla düşük yaptım öğrenmem ile düşmesi bir olmuştu varsa kanda kesin çıkar yarın git baktır
ikranurkutay Misafir101 eşim erken diyor bekle reglin geçsin diyor ben ondan gizli erkeken gebelik alcam salı yapım diyorum ama çok şiddet oldu kalkamadım yerimden😔 agrı heryer dagildı
Misafir101 ikranurkutay eşine söyleki per ihtimale karşı gidelim olumlu yada olumsuz eğer olumluysa önlemimizi alırız de sen onu dinleme sabah git test al yap
ikranurkutay Misafir101 test yaptım canım olumsuz ya bu belirtiler neden oldu ozaman reglime 5 gün vardı😔
ikranurkutay Sevimozsuer bilgim yok canım ya doktorun dediği bana yumurta sağlıksız sipermle döllenirse vücut onu armış kimyasal olarak sonlanirmis gebelik
Misafir101 ikranurkutay adetin düzensizse geç yumurtlamış olabilirsin belki yada soğuk almış üşütmüş olabilirsin