Taha100111 Kizlar hepinize iyi geceler… 7 haftalik hamileyim plansız gebelik olduğu için dişlerimi tedavi ettiremedim ve dişim iltihaplandi şiddetli ağrıyor 1 tane antibiyotik alsam sorun olur mu acaba aranızda kullanan oldumu hiç
piiremsesinannesiii Taha100111 normal şartlarda bile bilinçsiz antibiyotik kullanmayın diyorlar canım kaldı ki hamilesin kesinlikle doktora git ona göre kullan şuan dayanamayacak derecedeysen acile git en kötü yine bir şey yaparlar eminim
Taha100111 esnyz14 normalde dis için kullanıyordum antibiyotigi hamile olduğumu ogrenince yarıda kaldı tedavi malesf
esnyz14 Taha100111 Diş çok zordur eminim ama bence biraz sabredip doktor onayıyla için ne olur ne olmaz siz bilirsiniz tabi ki yine de
bombshell Taha100111 ben 6 haftalık hamileliğimde diş çektirdim. Yoğun bir apse vardı 2 kutu antibiyotik kullandım geçince diş çekildi sonra tekrar enfeksiyon olmasın diye 1 kutu daha antibiyotik kullandım toplamda 3 kutu🤦🏻♀️ ama dişçimin ve doktorumun ortak kararı ile kullandım hepsini. Çünkü enfeksiyonun kana karışması halinde bebeğimi daha büyük riske atmış olucaktım.
Taha100111 bombshell ilk hamileligimden kalmıştı benim bu diş iltihabı kurumuyor. İlk doğumum çok zor geçti 1 senede anca toparladim kendimi derken dış tedavime başlayayım dedim tam 1 senede 2.ci hamilelik şokuyla karşılaştık
bombshell Taha100111 benimde süpriz gebelikti diş de öylece çıktı ortalığa. Doktorunuzla görüşün tedavinizi olun bence 🙏🏻