Htc26 Merhaba kızlar doktorlar böyle ultrason resmî çekip veriyor bakıyorum bakıyorum anlamıyorum bebek mi değil mi bebekse neresi bilen anlayan var mı acaba 😁
Htc26 Sahradmla 😂😂 yaa yine siz balığa benzettiniz ben hiç bişeye benzetemiyorum sonra diyorum illa bir yeridir yani bir yeri olmasa neden çeksin versin 😁
Htc26 Kimbusaattebuuu ben ilkinde benzetemiyorum ki😂 cidden neresi acaba ve neden böyle resim çekip verir ki doktor 🤷♀️
tugceckr_ Canım emin değilim ama kafa tası ölçümü yapılmış gibi geldi bana yani kafasının üst bölümü gibi sanki
Htc26 tugceckr_ teşekkür ederim ❤️ ikinciyi benzettiniz mi acaba ben bacak arası felan mı acaba dedim ama tam anlayamadım
tugceckr_ Htc26 2. Fotoğrafı bende anlamadım 🙂 rahim duvarına yakın çekilmiş bence bebekle alakası yok ♥️
Htc26 ArvenMom teşekkür ederim ❤️ ikinciyi anlayabildiniz mi acaba ben bacak arası olabilir mi dedim ama bilemedim 🤷♀️
Htc26 ArvenMom anladım çok teşekkür ederim ❤️❤️ peki bu ultrason resimlerinde ölçümleremi bakmalıyız neresi olduğunu anlamadık için şimdi siz söyleyince yuvarlak olana dikkat ettim BDP yazıyor siz kafa ölçümü dediniz bu şekil mi anlamalıyız acaba ☺️🥰
Humeyra16Selim Htc26 benm 13 haftalik ama bebek goruntusu var neden bu seklde ckms bende anlayamadm hala embriyo goruntusu var gibi hayrlisi olsun canm