Aysegul0747 39+4 deyim kızlar çok sıkılıyorum artık beklemekten normal doğum olacak ama beklemesi çok zor artık doğurmak istiyorum ya
ayse122 Aysegul0747 bende 37+5 deyim ama o kadar çok şişkinim ki nefes alamıyorum doğurmak istiyorum sağlıkla inşallah
Elifbuyukk ayse122 bende aynı durum 37+5 artık nefes alamıyorum sürekli sancılarım kasılmalarım oluyor acabamı acabamı diye diye kafayı yedim
Belinay_AliEge 39+2 heryerim balon gibi şiş çok canım yanıyor 😞🥺 normal doğum bekliyorum salı kontrole gideceğim bakalım .
meryemsareveannesi21 Aysegul0747 bende 38+4 deyim normal doğum olacağı için beklemedeyim karnım bir yandan ödemden davul gibi şişmiş ayaklar bacaklar hareket etmemde okadar zorluyorlar ki beni şu iki gün içinde doğurmak için can atıyorum
Aysegul0747 meryemsareveannesi21 bol bol yürüyüş yapalım ben bugün baya yürüdüm inşallah yarın sancım olur
meryemsareveannesi21 Aysegul0747 yürümeye bile halim yok ayaklarımım altına kadar ödem olmuş üzerine bastığım zaman ayaklarım sızlıyor birde 15 gündür öksürük boğaz ağrısı griple cebelleşiyorum buda üzerine gelince oturduğum yerden kalkmak bile güç oluyor
Burrccu Aysegul0747 bizde bugun 39 olduk :) insallah kanala girip gelir😂 yoksa 40 oldugunda sezeryan olacağım kilosu normal doğumu zorlayacagi icin :)
Aysegul0747 meryemsareveannesi21 ama ödem hareketsizlikten olur zaten bol su için ve yürüyün doğumu kolaylaştırır
meryemsareveannesi21 Aysegul0747 benim ödem şehir değiştirdikden sonra oldu doğum için memlekete gelince havasından suyundan böyle bir anda şişme ye başladım
iremasmahan06 Aysegul0747 36+3 bende dogurmak istiyorum artik dis agrilarindan uykusuzluktan mide yanmalarindan cok yoruldum