Sariilayda16 Maydanoz çok seviyorum kokusu tadı bir başka benim için 7 haftalık olduk şuan canım çok istiyor ama gebelikte yenmemesi gerekiyor diye biliyorum ne önerirsiniz yada bilgisi olan varmı bu konuda zararlımı gerçekten
nilsmomy Sariilayda16 bir küçük tutamı arada sırada yemek bir şey yapmaz merak etmeyin aka hergün oturup bir bağ yerseniz sıkıntı olabilir
Ays19Ays Sariilayda16 demet demet yemeyip suyunu kaynatıp içmedikçe hiç bişey olmaz kahvaltılarımdan hiç eksik etmem şuan 38 haftalığım çok şükür hiç zararını görmedim.
Kukulikukuli12 Sariilayda16 ben ilk 4 ay salataya dogrmaıstım 9—10 sağ kadar. Hergün akşamları yiyiyordum bişey olmadı 🤭
Aynenkanka Sariilayda16 doktorum demetle yemediğin sürece bir şey olmaz demişti yani salatanın içinde ya da kahvaltıda 3-4 dal tüketilebilir
bsraa16 Sariilayda16 geçenlerde sizin bir postunuzla karşılaşmıştım kalp atışı duyulmamıştı sanırım daha endişelenmiştiniz boş gebelik mi diye yanlış hatırlamıyorsam 😊 durum ne oldu merak ettim duyuldu mu
Sariilayda16 bsraa16 maalesef doktorun randevuları dolu ve hiçbir hastanede randevu bulamıyorum bayramdan sonra belli olacak
bsraa16 Sariilayda16 bence endişelenmeyin 7 haftalık duydum bende 😊 göğüs ağrılarınız vs varsa bu iyi yorumlanır diye duymuştum yani her şey yolunda genelde kalp atışı durdugunda falan Allah korusun belirtiler hemen yok oluyormuş
QBuse1123 Sariilayda16 Söküp atıyor demişlerdi bana yeme dediler ara yinede salataya falan yemeklerin yanında iki üç tane yiyorum birsey olmadı şükür nefsini köreltecek kadar yesen yeterli bence birsey olmaz allhin izniyle
Sariilayda16 bsraa16 ben ilk öğrendiğimde daha 4 haftalıktı ve beta 488 di 5 haftalık olduğunda beta 7533 cıktı annem benim yaşındayken mol gebelik geçirmiş ondan şüphelendim hep
Senayl34 Sariilayda16 35 haftaligim her qksm yemeğibde yeşillik yerim maydanoz da buna dahildir oturup bir bağ yemezseb suyunu kaynatıp icmezsen bı sorun olmaz
SedanurH Sariilayda16 Bende ilk haftalarımda yemedim önermem çünkü maydanozun ödem atıcı özelliği olduğu için düşük tehdidi var 26 haftalık olduk şimdi yiyorum az az olacak şekilde