Kzbnzm1997 Anlarda hangi hastanede ultrason resmi veriyorlar ben gidiyorum ama elimde hiç resim yok ☺
deletedmom734 Kzbnzm1997 Ankara Cebeci Tıp ta Prof.Dr.Bülent Berkerin hastasıyım her gittiğimde 2 3 tane mutlaka verir... Özel Keçiören Hastanesinde renkli ultrasonda var muayene ücreti 50 55 tl civarı tavsiye ederim
Kbrmnsvr Merveanneoluyor merhaba bende etlik lokman hekime gidiyorum kaç haftalık gebesiniz ve hangi doktora gidiyorsunuz 😊
Nuryigit deletedmom734 mrb bende tıp fakültesine gidiyorum Keçiören hastanesinde ultrasona eşinide alabilme ihtimali var mı?
Merveanneoluyor Kbrmnsvr 22haftalık olduk yarın ayrıntılı ultrasonumuz var🤗 ikbal hanıma gidiyorum ben. Siz kime gidiyorsunuz? Kaç haftalıksınız 🤗😍
Merveanneoluyor Kbrmnsvr rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım🤲🏻😍 Ben memnunum doktor hanımdan, çok tatlı, özellikle de doçent diye omu tercih ettim 🙈👌🏻
Nuryigit deletedmom734 devlet hastaneleri almıyor özelde kaç kişiyle gidersen git alıyor herkesi ama işte o yüzden sormuştum
Fatmafatmaa Kzbnzm1997 Yenimahalle devlet hastanesine gidiyorum Keçiören’den dolmuşa bin kapısının önünde inersin canım orası veriyor
deletedmom734 Nuryigit anladım canım ben Ankara Tıp ta Prof hastasıyım sürekli eşimle girdik sıkıntı olmadı Özel Keçiören Hastanesindede eşimle girdik başkada bilmiyorum:(
-Seyda- Balgat Koru Mehmet Fırat Mutlu ya gidiyorum en basindan beri ultrason fotolarini veriyor gecen ay detayli yapti renkli cikti verdi bundan sonra renkli mi vericek bilmiyorum🤷♀️ 4 gun sonra randevum var cok heyecanliyim cunku renkli de kiscem uzayliya benziodu insallah bir insan yavrusu olmustur😂🙈