Fatosskirisci Benimde son 9 Dior ama hiç bişi yok . Squat yapıyorum evde kendime merdiven inip cikuyorum sürekli yürüyüş yapıyorum sürekli ama kızım yeri rahat . Gelsin artık diorum canlı canlı seveyim 🙈
Fatosskirisci Bugün kandil hayırlı kandiller kızlar mübarek gün dualarınıza benide ekleyin. Raabim sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin🙏🙏🙏🙏
Derryadeniiz Fatosskirisci amin inşallah Allah herkesin yardımcısı olsun bu güzel süreci güzelce bitiririz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız
Derryadeniiz _fatmanur0 aynen bana da yaptılar hemde 2 kere yaptılar ben de o yüzden kendimi kötü hissedene kadar gitmeyi düşünmüyorum eski usül eskiden annelerimiz zırt pırt doktora mı giderlerdi sanki ? Her türlü doğum anında defelarca ellerini sokucaklar şimdiden hiç doğumu tetiklemeye gerek yok
Sevimozsuer kimyasal gebelik yasadim, simdi de gecikmem var 1 hafta gecti 2 3 gundur kasiklarimda belimde agei ve sanci gibi birsey var bi kac gun asiri uykum oldu ama bilincli bir dollenme yapmadik yasayan var mi yada bilgisi olan
Ays19Ays Derryadeniiz eminim irrite edici bişeydir ama ben normal doğum istediğim için mecburen çatı muayenesi yapılması lazım 😔
Derryadeniiz Ays19Ays bende normal doğum istiyorum normal olması için illa baktırmak şart mı benim nst de sancı çıkınca baktılar onun dışında da mı ayrıyeten baktırmak lazım ?
Ays19Ays Derryadeniiz ayriyeten tabiki bence gerektirmez ama benim doktorum ebelerle tanış hani doğumhane ortamını gör senin içinde iyi olur dedi bana da açıkcası mantıklı geldi olaki muayenedeki değerler mesela normale uygun değil bu seferde sezaryen için plan yapmış olurum ki bebeğim de cuma günü 3700 dü şuan doğursam da benim sanırım erken olmayacaktır yani çatı muayenesinin doğumumu tetiklemesi aslında işime gelir 38+4üm şuan
Eylb_ Derryadeniiz magnezyum kullanıyor musunuz ? Benimde oluyordu doktorum magnezyumu günde 2 ye çıkardı 🙏🏼
Derryadeniiz Eylb_ decavit geyno ferom bide Dvit3 kullanıyorum bunlardan ayriyeten başka bir şey kullanmıyorum
cinelili Derryadeniiz ay o sabah yataktan kalkarken vajina üstünde ki bıçak saplanması gibi ağrı benim de baş belam sormayın kalkamaya korkuyorum . Ama sanıyorum alışıyor insan . 38+2 deyim hala çatı muayenesi falan yapılmadı . İlk gebeliğim üstelik .
aysesultann Bizde 38+1 iz bugün çarşamba günü 19 Nisan da sezeryan doğumum olucak inşallah rabbim izin verirse plasentanın durumundan dolayı doktor bayram sonrası riskini alamayız dedi normalde 24 nisandı oğlum onsuz bayram geçirmemizi istemedi herhalde 😂 dualarınızı bekliyorum 🙏 Kadir geceniz mübarek olsun. ♥️
Ygmr_123 Derryadeniiz 38 deyim bugün çatı muayenesi yaptı iğrenç bir şey kanamam var tekrar gitmek istemiyorum yine kurcalayacaklar diye
aslihan_1992 Bugün 38 hafatalık oldum doktor kontrolüm vardı bebek makat gelişli olduğu için zorunlu sezeryan için gün verdi
Derryadeniiz Ays19Ays normal doğum düşünüyorsanız çok ideal kilosu doğumu tetikleyecek hareketler falan yapıyor musunuz ?
Ygmr_123 Derryadeniiz evet muaymeden çıktım sildim kıpkırmızı kan sonra giderek kahverengi ye döndü şimdi leke şeklinde doktor normal dedi ama baya acıdı
Zehra19_ Derryadeniiz bnimde 38+1 hafta sancı vs. tık yok bnde de bayramdan sonraya kalıcak gibi bekliyoruz bakalım 😂😂😂
Ays19Ays Derryadeniiz ya aslında çok aktifim en baştan beri günde 2 3 km yürürüm evimde asansör yok merdiven kullanıyorum evde her işi yapıyorum hep zaten başka ne yapabilirim sizin öneriniz var mı
feride96 Derryadeniiz Hayir canim kramp olmuyo,sadece uyurken cevrilirken zorlaniyorum,en basdan magnezium icdim bence ondandir