Msalbyrk Esmara 25.haftadym 44 le hamile kaldm en son tartldgmda 55 kiloydum 2 hafta gecti suan blmyrm 😄
Englishteacher 23. Haftamdayım 52yle hamile kaldım 57 fln oldum fazla aldım bu hafta için dikkat etmem gerek biraz ama son zamanlar doymuyorum sanki 🤦🏻♀️
KartanesiDila Ama tek günle sabit kalmadık 2 gün arayla denedik belki de pskolijik olarak böyle hissediyorum bilemedim şu an doğru olan adet tarihimin gelmesini beklemek🤷♀️
Hazinem Esmara 57 ile hamile kaldım şuan 62 oldum 21 +1 iz 🙃 biraz hızlı gidiyorum ama doymuyorm sanki
Elons 35+3 72 ile hamile haldım 87 kiloyum boyum uzun allahtan fazla belli.olmuyo bi karnım.var oda küçük
ebrarmom08 Esmara daha 4+4 uz ama istahim acaip acildi 60 i hic gcmyen ben 62 olmusum dusuneblyomusn daha basndyken bu gidsle cok kilo aldm kocm bni bgnmiyo postu atrm 3 5 aya 🤣🤣🤣😂
Sibellaa Esmara burda milletin aldığı kiloları duyunca kendimi gırtlaklayasım geliyo. Daha 19 haftadayım 7 kilo almışım bile 😞 52yle hamile kaldım 62yle bitirmekti doktorumun hedefi ama ben bu gidişle 72 yi görürüm