Duygucesur Kızlar eşi Uzman Çavuş olup kendi isteğiyle sözleşmesi bitmeden işi bırakan oldu mu bıraktıysa nasıl bıraktı, bırakabildi mi yani sözleşme bitmeden askeriyeden ilişiği kesiliyor mu bilgisi olan var mı ?
Novamomy Duygucesur benim eşimde uzman çavuş normal istifa edebilir alacağı tazminattan kesilir diye biliyorum
cihaninannesi Duygucesur Arkadaşımın eşi bırakmıştı sözleşmesi bitmeden 7 gün mesaiye haber vermeden gitmemişti 8. Gün ilişkisini kesmişlerdi.
Gm1709 Duygucesur sözleşme süresi içerisinde bırakırsa tazminat ödemek zorunda kalırsınız. Yalnız sözleşme yenileme vaktinde sözleşme yenilemezse hiçbir sıkıntı çıkmaz😌
sulekzl Duygucesur Duygucesur mesela biz muglada 2 senelik imzalamıştık suan bıraksa o tazminatı alır suanda doguda 5 sene imzaladık 5 sene dolmadan bırakırsak onun parasını alamayız diye biliyorum yanlış bilgilendirmeyim de (anlatabildim mi )
cihaninannesi Duygucesur bu dediğim olay geçen sene olmuştu canım ama hemen ne ara değiştirmisler 😬😬 Mesleği bırakmayı mı düşünüyorsunuz?