Ebrulicee abnw abnw Memorial hastanesinde Özgüç Altun a gidiyorum çok memnunum. 600 lira muayene ücreti ultrason çok kaliteli kendisigüler yüzlü birisi. Randevu almakta zorlaştı çok tercih edilen bir doktor. Ben tavsiye ederim
nidosh abnw sata göre kaç haftalıksın canım? Doktora gitmek için kesenin görülebileceği bir haftayı beklersen daha iyi olur
Gmzcbril abnw Medical palace Aynur hanima gidiyorum çok memnunum şu an tavsiye ederim muayne ücreti 400
Shr1Onder Ebrulicee Cevap yazalı epey zaman geçmiş. Doğum yaptınız mı? Hamilelik süresi boyunca Özgüç beye gittiyseniz memnun kaldınız mı başından beri?
Emel_33 Gebeliğin başından bu yana Tekden hastanesinde Özlem katırcıya gidiyorum doğumuma sayılı günler kaldı ücret 500 tl…
abnw nidosh şuan 5 haftalik doktor araştırması yapıyorum doktora karar verene kadar anca kalp sesini duyacağım haftaya gelir sanırım
Emel_33 abnw bakar elbette fakat ekstra tahlil isteyebilir yani bakmak istediği değerler olursa o zaman onları da devlette yaptırabilirsiniz. benim mesela sağlık ocağında yaptırdığım tahlillerime özlem hanım enabız üzerinden bakıyor yorumluyor
Fatosaydin abnw ben humaya gdyrm 450 veriyorum sendika oldu için 380 düşüyor ahmet emin mutluya gidiyorum
EymeninAnnesi__ abnw özel erciyes hastanesi suat altmışyedioğlu 350 tl girişi başından sonuna kadar o doktorla devam ettim doğumumuda kendisi yaptırdı çok memnun kaldım 🥰
Yarensezer Hüma hastanesi Cahit hoca,muayene ücreti 450 TL ama cooooookkk ilgili bir doktor internetten girip yorumlarına bakman bile yeterli olucaktir. Ben de cooookkk memnunum 😊
Allahkahretmesin1 Emel_33 iyiymiş oranın fiyatı ben de hümaya gidiyorum 10.200 dediler en son nst ücreti falan nasıl orada
Emel_33 Allahkahretmesin1 nst ye ekstra ücret vermiyorum son 3 haftadır giriyorum verdiğim muayene ücreti dışında ödeme yapmıyorum 🤷🏼♀️