Zehra_25x Kizlar ben bazen bole uzaniyorm mutfakta falan midemde bi agri oluyo bi zarari olurma bebegime
Tugbasdfg Zehra_25x dr a sormuştum ilk zamanlar böyle şeylerin halk arasında söylenen asılsız şeyler oldugunu söylemiş bana gülmüştü tabi sağlıklı bir gebelikse bu durum geçerli
Bebiskosuu Benim doktorum ben pilates yapın diyorum hala bunu soruyorsunuz dedi hsjsjsjs yanlış bilgi bunlar dedi
Asibayan Bende burda durayım cogu kez yapıyorum iyi degil diye duymustum ama yinede bosluguma gelıp yapıyorum
Yenibirii Zehra_25x 10 haftaya kadar full yattim asiri mide bulantisindan uzanmayi birak elimi kaldiramiyordum😂 bulantilarim azaldigi anda düzenli islerime basladim yavasca uzaniyorum kendimi denryerek. Belki yapmamam gerek ama mecburum yüksekte olanlari nasil alicam kocami isten eve de getirtemem😂
symozdag Zehra_25x ilk aylarda düşük son zamanlarda bebek emzikten düşebilir uzanma sünme derler hatta halk arasında, bilmiyorum tabi ne kadar gerçeklik payı var ama ben dikkat etmeye çalışıyorum, yüksek bi yere uzanmayıvereyim ne kaybederim ki
Aynenkanka Zehra_25x dikkatli olsanız daha iyi olur tabi, tabure falan kullanın kendi rahatınız için hem aklınız da takılmaz bir şey olur mu acaba diye