Tugraseda Sevcan_altunkaya benim 2. Gebeliğim 16. Haftadaym bir iki kere hissettim ya 2.ler daha erken hissediliyo. gerçi eminde olamadım belli belirsizdi
Tugraseda Sevcan_altunkaya ilk gebeliğiniz mi bide kiloylada ilgili diyolar bilmiyorum. Zaten bende 2 3 defa belli belirsiz hissettim gibi bişe. Emin olamadım yani çok anlıktı
Sevcan_altunkaya Htc26 olsun kuzum hiç üzülme önemli olan bebesin sağlıklı olması doğduktan sonra verirsin hiç sıkma canını
nhrbsr Sevcan_altunkaya bende 17+2 oldum dün ve bugün çok çok az hissediyorum ilk bebeğinse daha geç hissedilir diyolar bilmiyorum benim 2. gebeliğim ama ilk hiç hatırlamıyorum sanki aynı haftalarda hissettim.
Tugrann-annesi0404 Ben 20 haftalığım 3 haftadır falan hissediyorum kalp atışı gibi oluyor karnımda bi de ara ara bir yere toplanıyor bebek. İkinci gebeliğim ama ilk olanlar daha geç hisseder.
MerveD007 Hafta da hissetmeye başladım ama bir vuruyordu sonra üç gün durduğu da oluyordu şimdi 19. Hafta bitiyor hergün oynuyor ama sürekli değil tabi ara ara bazen hafif bazen sert tekme 😊
minikmelegim_ Sevcan_altunkaya ben hissettim ikinci gebelik. Hatta ilk 13te hissettim ama sadece bir kere. Şimdi 17içindeyim bu akşam güzel bir tekme attı :)
m_Kubra_m Htc26 bende öyleyim 20+5 im ama dhaa hisetmedim 2 gebelik birde kilom var karın bölgem çok yağlı 😓 inşallah bir an önce hisederiz
Htc26 m_Kubra_m bende aynı ikinci gebelik ilkinde de çok hissetmemiştim ve geç hissetmiştim ama üzülüyorum hissetmeyince çünkü minicik bir kıpırtı ben burdayım iyiyim demek olarak geliyor bana