Smrdn 13 haftalık hamileyim , şuana kadar baş ağrısı dışında belirtim olmadı , iki gündür akşamları çok kusuyorum , var mı sonradan bulantı kusma yaşayan , ne yapabilirim 😔
Z_e_y_a_gul Smrdn benim de 10 haftalık ken başladı bulantım yarın 21 olacağım inan hala bulantım var üstüne miyde yanması da eklendi yine de eskisinden daha iyim biraz geçti tamamen değil 🥲 salatalık turşusu limon suyu gibi şeyler iyi geliyor bana bulantı ilacım da var döktürum yazmıştı hala gece ligin içiyorum iyi geliyor
Hfdkmn Smrdn evet bende ayni durumdaydim bulanti kusma 12. haftada baslamisti ve sadece aksamlari oluyordu 3 hafta falan sürdü sonra gecti her bünye farkli oluyor bende diyordum cogunun ilk 3 ay olur sabah olur diye ama tam teraide olabiliyormus suan 20 haftaligiz
QBuse1123 Smrdn ben 4 haftalikken öğrendim ta ki 16. Haftaya kadsr kusmam durmadı haplar fayda etmedi bebek hareket edene kadar şükür bir haftadır birsey yok hareketlenene kadar devam edebilir herkes de bir olmuyor tabi ama
Mrsfly Smrdn canım benim ilk 8-13 arası çok fenaydı şu an 16 dayım çok nadiren de olsa bazen hala kusuyorum haftada bir felan. Bende işe yarayan aksam acıktığımda tuzlu patates yemek haşlanmış olur kumpir şeklinde fırında olur. O tuzlu patates yediğim günlerde hiç kusmadım. Kendini aşırı aç bırakma, aşırı da tok olma asla.
Smrdn Hfdkmn benimde şurama kadar akşamları tıkanma hissi oluyordu ve evet akşam tek kusuyorum baya kötüyüm 😔😔nane kaynattım içtim etki etmedi 😔😔
Smrdn QBuse1123 ya ben 13 haftalığım şuana kadar şükür yok diyordum, dünden beri akşamları çok kötü oluyorum kusma oluyor bide , bulantı değil 😔
QBuse1123 Smrdn sonradan olmuş niyeyse ben öğrendiğim gibi başlamıştı doktorum bulantı hapı verdi kesmedi sonra daha kuvvetli Bi tane verdi geçmiyor diyince bu kullandığın ise yarıyor onere bilirim
Smrdn Mrsfly şuan midem bulanıyor diye hiçbir şey yiyemiyorum 😔 yarın çubuk kraker alırım 😔 niye böyle geç başladı anlamadım , hiç olmaz diye düşünmüştüm 😔
Mrsfly Smrdn kişiden kişiye değişiyor canım, zor biliyorum ben acaib bunalıma girmiştim. Yoğurt da işe yarayabilir onu da dene istersen. Kraker bende çok işe yaramamıştı. Allah acil şifa versin umarım tez biter. Benim doktorum 13 üncü haftada pik yapar sonra düşer demişti. Umarım senin içinde öle olur.
Smrdn Mrsfly ilk defa oluyor su bile içemiyorum , işe de gidemedim , kendi kendimi nazar ettim bulantı kusma yok diye , geçer inşallah teşekkür ederim 🙏🏻
Kbr-23 Malesef benim öyle oldu 33 haftaligim hala devam ediyor dışarı çıkmaya korkuyorum artık poşetle geziyorum millet kilo alırken ben kilo verdim 🙄
Nolmuss Smrdn canım benim iki hamileliğimde de 11.haftada falan başlamıştı şuan 15.haftadayım çok azaldı bazı günler hiç olmuyo bile kişiden kişiye değişir ilaç kullananlar var ama ben kullanmadım hiç
irem1- Benim bu durum yaklaşık18 ve 19haftalar arası mide bulantı kusmalar kesilmişti şuan 24 haftalığız mide yanmaları ve bulanmaları gene başladı