BozkrtArs Bugünden beri bittim kızlar böyle birşey yok resmen sağdan sola altıma kadar gidiyor bu kadar uçması normal mi anam dinim ağladı kıpırdayamıyorum.
Kelle0129oekd BozkrtArs bende de öyle 🥴🥴hatta vajinama resmen tekme atıyor yarın randevum var birde normal demişti doktorum bişey soracağım 25 hafta 2 günlük kaç aylık oluyor acaba
Z_e_y_a_gul BozkrtArs benim yarın 21 olacak aynen öyle benim de ilk gebeliğim bazen kurku yorum bişey mi oldu acaba diye bi sağ bi sağ bi aşağı yukarı gidiyor canı mı sıkılıyor yoksa ☺️
nbhnp BozkrtArs benimde öyle 26+5iz geçen hafta neredeyse her gün sabah 7de uyandırdı, gün içinde sürekli gerinme gibi hareketler,tekmeler, vajinaya doğru kafa atmalar yaramazlar kendini bu haftalarda belli ediyor galiba 😊😅
BozkrtArs Kelle0129oekd Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. 6.ayınıza giriyorsunuz ❤️
BozkrtArs Z_e_y_a_gul Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benimde ikinci gebeliğim ama ilk oğlum da asla böyle biriey yoktu. Yani bu kadar olması bu zamanda normal mi cidden merak ettim sormak icin sormadım 😂😂