Sila66 Esraod belırtı vermeyebılır 🤍 cunku bende oyleydı oyle de 😃 ama genelde ıdrarda yanma koyulasma kasık agrısı oluyormus doktorum boyle soruyor
sselinn Esraod ben ilk geçirdiğimde idrarda yanma vardı. Ama 2. geçirdiğimde hiç bir belirti yoktu. Sağlık ocağı idrar testi yaptırmamı istedi. Rutin kontroldü. Enfeksiyon çıkmıştı.
Tugbasdfg Esraod böbrek yerlerimde ağrı oldı antibiyotik verdiler içtim 1 ay sonra tahlil verdim yine çıktı yine antibiyotik içiyorum
Hanife16_ Esraod Esraod yanma falan oluyo bende de var ilaç kullanıyorum sürekli tekrarlıyo çok sinir bozucu bi durum
Esraod sselinn 1 hafta önce verdim hiçbir sorun yoktu saplık ocağında idrarın içine bir çubuk sokup hemen sonuç veriyor acaba ne kadar güvenilir
Kubra6141 23 haftalık gebeyim ve enfeksiyonum var yanma özellikle kasık ağrısıyla başladı benimde Doktorum hap verdi iki kutu onları kullanıyorum ay sonunda gidicem bakalım
Fnztkn Esraod benim hamileligimin basında idrarimi yaparken yanma olmustu ozamanlar enfeksiyon 50 civariydi 30.haftamda idrarimin rengi koyulasti baska hicbi belirtim olmamasina ragmen enfeksiyonum 500 civari cıktı antibiyotik verdi doktor