Aissenurr Şu an 9 haftalığız. 4 hafta sonra kontrole gideceğiz , inşallah gittiğimizde cinsiyetini öğrenebiliriz ☺️
Novamomy Aissenurr 19.haftaya girmek üzere olup öğrenememiş biri olarak 12 .haftada kesin öğrenicem gözüyle bakma 😂🤦🏻♀️
Burcu395 Aissenurr 12 de gittim öğrenemedim 1 ay sonra gel dedı 26 sında gidecem şafak 10 :)) ama şuna asla inanmıyorum 11 ci 12 ci haftada belli olmuyor benım doktor uygun pozisyonda bebeğim olmasına rağmen cok baktı göremedi yani haftasında prensip gereği söylüyorum baktım hatırına ama yok dedı
Mom_merve123 Aissenurr 10. Haftada doktorun kesin erkek dediği yavrum 20. Haftada detaylıda kız olduğunu öğrenmiştim 🙈😍 10. Haftadan 20. Haftaya kadar geçen sürede tabiki doktora gittim ama sırtını dönmüştü doktor tahmin yapamamıştı
Basakalya 8 haftalık gebeyim 4 hafta sonra kontrol var inşallah cinsiyeti ögrenirim ilk çocuğumda 20 göstermisti 😀
1234G 16 da öğrendim 1 hafta sonra detaylı ultrasonum var 21 .haftamdayım o zaman da net göreceğiz inşallah 🙏
Oznurckr Haftamda erkek diye şüphe etti doktorum 13.Haftada göstermiyordu ultrason da, kesin öğrenmek istiyosan alttan muayene ile kesin cinsiyeti görürüz dedi doktorum, erkek oldugu kesinleşti. Tabi devlettekiler cinsiyeti görseler bile 15+16. Haftaya kadar söylemiyolar ben özel takipliydim
Oznurckr Aissenurr bunu cok kişiden duydum , ben alttan 2 kere muayene oldum ikisi de 3 ayım dolmadan olmuştum, doktor bi risk olmadıgını söyledi bende cok şükür bi problem yaşamadım, suan 4 ayım doldu 5. Ayın içindeyim 🙏🏼 17+3