myangelson Mehtap-3341 hamilelikte hiçbir lekelenme normal değildir eğer düşük önleyici ilaç kullanmıyorsan bir acile gitmen gerekiyor
Asass988888 Mehtap-3341 5 haftalık hamileyim bende de kahverengi lekelenme var yarın doktora gidcem ,sizde mutlaka gidin
Mehtap-3341 Daha dün doktora gitmiştim hiç bir sorun görünmüyordu ne bilim bianda böyle olunca panikledim lekende devam ederse yarın hemen doktora gideceğim
ladyax Mehtap-3341 benimde oldu hem 6da hem 8 hafta sonunda gayet normal ve birçok insanda olduğunu söyledi şakır şakır kanamadıktan sonra pıhtılı olmadıktan sonra korkma dedi kendim de sağlıkçıyım bunu söyleyen 3 farklı doktor
ilkmommylikheyecani Canım benimde 8. Haftada kanamam oldu doktora gittim kanamalar dşük tehlikesi demektir dedi progestan yazdı fitil olarak onu kullanıyorum
Mehtap-3341 ladyax ya çok sağolun içimi birazcık rahatlattınız çok yoğun bir durum değil sadece peçeteye gelen çok hafif bir şeydi ilk geldiği an panik yaptım
ladyax Mehtap-3341 eğer aşırı kanamanız yoksa bence acile gitmeyin her ihtimale karşı kadın doğuma gidebilirsiniz tabiki