Ebru-2121 sedanur__keklik minigim1669 Sizler hangi rengi istediniz video paylaşmıştı grileri diliyordu. Bi dünya da acındırıcı video atmış bugün
sedanur__keklik Ebru-2121 aynen ben yeşil tavşanlı istemiştim ama ortada gözükmüyor aradım konustim bu hafta içinde kargolancak dedi ama hâlâ tık yok pzt yine aricam
Ebru-2121 sedanur__keklik doğumuma az kaldı benim 4 haftam falan yani yetişmese napcam bilmiyorum az kalmasa sıkıntı yapmazdım
Ebru-2121 sedanur__keklik maalesef hâlâ ses yok sizde var mı? Bugün de kargolar çıkıyor demişti yarında çıkcak yazmışta acaba yarının içinde olur mu bilemedim
mekselinaa sedanur__keklik sizi üzmek istemem ama benim kuzenim taa kasımda sipariş vermişti hâlâ gelmedi umudunu kesti parada gitti yine size para atmışlar galiba
sedanur__keklik Ebru-2121 ben bugün ücret iademi isticem birde onun için sıkıştıricam bence sizde bir an önce ücreti isteyin çünkü göndereceği yok
sedanur__keklik Ebru-2121 ben para iademi istedim hemen atmış parayı şaşırdım hemen atmasına demekki ortada ürün falan yok
minigim1669 sedanur__keklik parani alabilmene cok sevindim canım. Başka yerlerde gerçekten çok pahallı ama yapacak birşey yok ben acil ihtiyacım olacak şeyleri aldım. 4 katlı bebek pikesi, 2 katlı muslin battaniye ve puset örtüsüne 600 tl verdim 3 parça ürüne.
sedanur__keklik mekselinaa aynen canım bugün parayı attılar Allah’tan bizde 5 aydır bekliyoruz gondercek olsalar gönderirlerdi bence bu zamana kadar
sedanur__keklik minigim1669 bende babynest ile puset örtüsü Alican artık sadece yapcak bişey yok canım