1ayparcamvar Kızlar bugün yeğenim doğdu ama sürekli uyuyormuş zor uyandırıyorlar bebeği ,anneyi de emmiyor göğüs ucu da yokmuş annenin ne yapmak lazım acil yardım edin lütfen
HilalEyce 1ayparcamvar Ayak topuklarını sıkın, bezini açın, yüzüne nemli bez sürün. Aç kalmasın anne emziremiyorsa mama takviyesi yapılmalı. Sarılık olabilir
68selda06 1ayparcamvar sarılık olmasın uyandırıp emzirmeye çalışın sütü sağlık kaşık ile ağzına akitin biberon a alınmasın bende 6 gün oldu dogum yapalı benim bebekte memeden hiç ayrılmak istemiyor
Lavantakokusu64 1ayparcamvar göğüs ucunu çıkartmak için süt sağma makinesi ile sağsın ben ilk evladım da öyle yaptım da ucu çıktı sonrasında bebek emdikçe ucu belirginleşiyor. Bebek içinde ayak topuğuna vurun uyansın ve elini c şeklinde memeye koysun bebek emmeyi kestikçe işaret parmağıyla çenesini oynatsın. Ememiyorsa sağıp çay kaşığıyla verin. İlk haftalarda çok uyuyor bebekler sarılık olmaması için saat başı emzirin zor süreç ama hepsi geçici Rabbim yardımcınız olsun. Hayırlı güzel ömrü olsun yavrucağın
Minigininannesi 1ayparcamvar büyük siringalar var ya 20cc falan olanlardan onun üç kısmını kesip meme ucunu vakumlu gibi cekince meme ucu cikiyor internette videoları vardır bir bakın. Slikon meme ucuda kullanabilir cikaramazsa
1ayparcamvar HilalEyce memeyi tutuyor ama emmiyor biberona da alışmasını istemiyoruz ne yapmamız gerekiyor bilmiyoruz ilk bebek
Sureyya1 1ayparcamvar siringayla meme ucunu cekebilirsiniz internette var ayrica bebegi biberona alistirmadan siringayla veyahut kasikla sutu verip besleyebilirsiniz
Esra1501 Korkmayın, pazartesi doğum yaptım ne yaptıysak emmedi göğsümü tutmadı lansionun süt sağma makinesiyle sağıp biberonla veriyorum elimden başka bir şey gelmiyor biraz büyüsün çenesi güçlensin emzirme danışmanlığı alacağım
sema1759 Bir arkadaşıminda göğüs uçları yoktu göğüs ucu kalkani aldı onunla emzirdi bebeğini biraz zorlaması lazım bazı bebekler emmiyor doğrudur sarılık olmaması için mama verilebilir mecburen