Homozigotmutant Doktorum 2 hafta sonra ayrıntılı ultrason için bi doktora yönlendirdi ama 2 hafta sonra 18 haftaya gireceğim .20. Haftada yapılmıyor muydu bilen var mı ?
Tuba8435 Homozigotmutant evet genelde öyle hatta 23. Hafta daha net olduğu söyleniyor. İkili tarama sonucun nasıldı?
Kizimveoglumm Homozigotmutant evet 22 haftadan sonra yapıyorlar detaylıyı biraz bekleyin derim bebeğinizi net görmek istiyorsanız ben 23+4 de yaptırdım 😌 ama yinede siz bilirsiniz 😊
Homozigotmutant Tuba8435 Kizimveoglumm benim görmem önemli değil Ya en iyisi hangisi olacaksa o olsun dedim ama doktora soracağım tekrar çok teşekkür ederim
OzlEmrah EmineMehmetbeyolu 12 haftada ikili taramada bebeğinizin cinsiyetini gördü mü peki ? Benim de 3 gün sonra 2 ki taramam var çok merak ediyorum 🤗
Kizimveoglumm Homozigotmutant tekrar sorun tabi ama bildigim 22 haftadan sonra oluyor bebek iyice büyüyor ve detaylı oldugu için bütün organları gelişmiş oluyor ozaman bir sorunda olsa daha net tehşis koyuluyor Rabbim sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin 😊
Geencanne Bende 20-22 arası diye okudum ama doktor 22 den sonra yaptırırız demişti belki senin bebek gelişimi öndedir o yüzden öyle demiştir
EmineMehmetbeyolu OzlEmrah cinsiyeti sormadm onlarda bişi demedi ben devlet hastanesine gidiyorm ama bidahaki gidisime sorcam şuan 14. Haftadayiz 16 da söyleniyor diye biliyorum
Bhr34 Herkes farklı cevap vermiş! Bende 17.haftamda kontrole gittiğimde 20.haftanda yaptır dedi.saglık ocagı bebege hazırlık diye kitap vermişti ondada 20 ile 24 hafta arasında yazıyor.bilemiyorum bazen kime inanacagını şaşırıyor insan 🙄
lkayRazgatLolu Homozigotmutant burda yazılanları dinleyip doktoru dinlemicek misiniz yani anlamadım. Bnm de 22. Haftamdaydı ama son muayenemde sıvın fazla detaylını öne çekiyorum dedi 19. Haftada yaptırcam vardır bi sebebi siz herkesin yaşadığına bakarak ilerlemeyin bence
pamuksekerinannesi Homozigotmutant Canım bence en azından 21-22.haftaya kadar bekle.. Bişey diyecek hali yok doktorunun.. Bişey derse de randevuyu ayarlayamadım dersin🙈
Didemalkanendik Homozigotmutant bn de 18 haftada yaptırmıştım oğluma ama onun böbreklerde kum vardı o yüzden takip amaçlıydı
ErenBilge Bazen erkene alınabiliyor. Suyum az gibiydi, onun için erkene alındı mesela benim. Doktorunuzla tekrar konuşun sebebini söyler rahat edersiniz