Bereninannesi Kızlar tesettür elbise ve takım almam için önerebileceğiniz bi site yada sayfa varmı ya şöyle bi nebze de olsa uygun fiyatlı olan?
Minigininannesi Bereninannesi loccomoda ve tesetturdunyasionline var instagramda canım onlar genelde uygun fiyatlı çoğu ürünü de güzel birde lunadesgn var ürünlerin kalitesi çok güzel bikac bol takımı var
1prensesimm Bereninannesi moda selvim aşırı uygun şiddetle öneriyorum özellikle etekli takımlar çok güzel bende orda aldim bayramligimi
Semanur0902 Bereninannesi maykastil instagram hesapları var İnternet siteleri de var, yarın verilen bütün siparişleri bayrama kadar yetiştircez dediler bende beklemedeyim😂 bak bi istersen çok hoş şeyler var
Usengecbiri instagram adresi Hassa_butik ’ten aldım bir takım gayet memnunum hem yumuşak hemde fiyat olarak takım fiyatlarına göre uygun bayramdan sonra yine alacağım bakabilirsin o sayfaya 💞
Virgohome Bereninannesi sefamervede aşırı güzel elbiseler gördüm alamadım tabi bu bayram göbekten kaynaklı bişey alamıcam ama öneririm bi bakın derim fiyatları baya uygun