baharroguzzyigittbebek sizler kac haftalıkken öğrendiniz, biz hala kapatıyoruz bacak aramızı. doktor kız sinyali aldim dedi ama bakalim hayirlisiyla ❣️:)
Busemom_3 baharroguzzyigittbebek 21 haftadayim bizimde hala belli değil ama 2 farklı doktor da erkek olduğunu düşünüyorum dedi detaylı ultrasonda net olarak ogrenecez inşallah 😊
baharroguzzyigittbebek Tinkipinki yakalayacağız inşallah diğer sefere 😂 bildiğin sırtını dönüyor küsen insanlar gibi 😂😂
baharroguzzyigittbebek 262223-- bi oğlum var rabbim hayırlısını nasip etsin kizida tatmak isterim bakalim hayırlısı ❤️😂
262223-- baharroguzzyigittbebek hakkınızda hayırlısı olsun yani insan her iki meyveyi tatmak ister hem kız hem erkek 💙🌸
eylulmihrasmom baharroguzzyigittbebek kız olabilir genelde geç gösteriyorlarmış benimki maşallah 12.haftada 😂
Marly21 baharroguzzyigittbebek valla canım 20 haftalık devlete gitiim yok göstermiyo falan dedi kız gibi dedi ben bilmiyom daha önce hep özelde 14ten snra söyledikleri için kalktım aynı gün kendi doktorum gittim dedim hocam devlet kız gibi dedi bugün baktım ultrasona baktı işte dedi bak bu testis bu da pipi. 😂 Orda bi kadın da vardı devlette yani 7 aylık daha öğrenememil daha neler diyip kalktim özeldeki doktoruma gittim ve aynı gün öğrendim 😂😂
baharroguzzyigittbebek Marly21 devlet özel farkı işte malesef. bende özele gidiyorum ama göstermezse gostermiyor demek 😂
Marly21 baharroguzzyigittbebek olabilir canım demek istediğim göstermediği için kız diyemezmişiz benim de bir oğlum var umutlamdıydım ama doktorum boşuna umutlanmışsın dedi bu da erkekşişn😂😂