Oznurckr İlk gebeliğim, cinsiyetimi erkek ❤️suan 17+3 üz. Ben gebeliğim boyunca hiç öğürmedim ve kusmadım kızlar. Herkese benimki gibi kolay gebelik diliyorum 🙏🏼
Semanur0902 gakkoyengee bünyeyle alakalı canım o zaman erkekde çok bulantı oluyor diyorlar bebiş erkek mi
Didem__ gakkoyengee 6. Haftada başlayıp 14. Haftaya kadar aşırı yoğundu kusmalarım prilam kullandığım halde. 14 den sonra azalmaya başladı şuan 18 deyim arada bulantı dışında kusma belki 3-4 günde bir oluyor. Sabredin kızlar çok zor bir dönem klozetin önünde kusmak istemiyorum artık diye ağladığımı hatırlarım ama her şey bebeklerimiz için 🫶
gakkoyengee Didem__ yaa az kaldı 14. Haftama inşallah dediğin gibi benimde geçer ❤️ böyle güzel şeyler okuyunca umut oluyo banada
Bir_prens_annesiiiii gakkoyengee 29 uncu haftaya kadar prilam kullandım yoksa istifra ediyordum 29 uncu haftada bıraktım içmeyi 2 hafta zorlandım sonra düzeldim
Semyyy gakkoyengee 18.hafftadan sonra bitti simdi 25 haftalik olduk 2 gundur sabahlari hafiften bulantim oluyo ama ilk zamanki gibi degil tabi 😊
mrsozturk gakkoyengee hafifletmek için kapalı ortamlarda çok durmamaya çalış havalar da güzelleşti zaten at kendini yürüyüşlere 🥰
aysglemrkn Benim 6 haftalıkken başladı Şuan 10 haftalık hala devam ediyor umutla bekliyorum 3 ay dolunca geçecek die mide bulantım prilam ile birwz geçti ama kusmalar tam gaz devam boğazlarımı artık hissetmiyorum çabucak geçsin inşallah
Burcubozkurt35 gakkoyengee 7. Haftada başladı. 8. Haftada tavan yaptı. Tucaletten çıkamıyordum bulantı ne ki… artık kusmaktan helak olmuştum. İlaca başladık bulantı ilacına ara ara bıraktım ilacı yok geçmedi en son 24. Haftada Bıraktım sanırım 2 gün yine bulandı ama eskisi kadar kötü değildi sonra geçti kendiliğinden benim yanı 6. Ayımda geçti tam olarak 😄 bi ara doğurana kadar hatta doğurunca bile bulanacak sandım 😂