Efoli96 Kızlar merhaba, bu ay bana çatlatma iğnesi verildi. Ve ben iki gün değerlendirebildim bazı sıkıntılar nedeniyle. Şimdi adetime 8 gün var ve belimde alt karnimda bugün bi ağrı başladı sizce gebelik belirtisi olabilir mi
Yaprak- Efoli96 olabilir canım benimde yumurtlamadan sonra 4. günüm bendede batmalar başladı inşallah pozitifi görürüz
Efoli96 Yaprak- benimde ilk günler çok kasik ağrım olmuştu inşallah hayırlı haberler veririz buradan birbirimize. Senin bat ne zaman
Yaprak- Efoli96 son 3 aydır 23 günde olmaya başladım normalde 28 günde bir olurum bugün 23.gündü olmadım bayramı bekliyorum
Sunshine123 Yaprak- Ben de normalde 28 günde olurdum ama benim de son aylarda 25 e kadar geriledi neden oluyor böyle acaba mevsimsel filan mı anlamadım
Efoli96 Tobeshh Benim tereddüt ettiğim doktor gün aşırı değerlendirin dedi ama biz o kadar değerlendiremedik beklenmedik sorunlar yaşayınca umarım o değerlendirdiğimiz günlerde tutmuştur bende bayramı bekliyorum inşallah bakalım hepimiz için bayram mujdesi olsun
Tobeshh Efoli96 inş dediğin gibi hepimize bayram müjdesi olur 🥰 en önemlisi 36 saat sonrasını değerlendirmek zaten kısmetimizde varsa olur bir şekilde diye düşünüyorum artık.
Efoli96 Sunshine123 bu olabilir kimi zaman ay içinde kullanılan ilaçlar, mevsimsel stres vs vs bir çok sebepten değişkenlik gösterir. Kimi insanda rahim kendini gebeliğe hazırladığını söyler doğruluk payını bilmiyorum 🙂 benimde düzenlidir adetim ama bazen bir kaç gün erken yada geç olabiliyorum
Efoli96 Sunshine123 doğruysa söylenen ben aylardır hazırım 🙂 bakalım bayramı iple çekiyorum sonuç ne olacak odak noktamı değiştirmeye çalışıyorum çünkü ne kadar insanla konustuysam ve okuduysam tamamen kafalarından çocuk olmasını çıkarttıklari zaman hamile olduklarını öğrenmişler beyni bu konuda yormamak gerek 😌
Sunshine123 Efoli96 Ben bir türlü çıkartamıyorum. Eşim de bugün sen çok taktığın için olmuyor dedi. Bir aklımdan çıkartıp boşverebilsem keşke 😣
Efoli96 Sunshine123 biliyor musun istediğin kadar kafanda kur düşün ister tedavi ol ister olma nasibe inanan yolda kalmaz. Ben buna yürekten inandığım için şu an hiç kafama takmıyorum desem yeridir. Yiyecek ekmeği varsa bir şekilde olur sen bile anlamazsın lütfen bu dediğimi yabana atmayın gerçekten nasip sen üzerine düşeni yap çabala ama otur sonucunu Allah’a bırak o vaktini bilir sabır et bunlar da bizim imtihanimiz olabilir