JaleTogrul Aysenurkayaa23- 14+6, aynen😄 ama benim 2ci gebeligim ..2cide daha erken cokar diye bi laf var .. 1cide bi tik kucuktu ama yinede erken cikmisti gobegim
Merve3801 Zehross03 abur cubur göbeğim vardı 🥹🥹🥹 zayıfım diye ergenliğimde çok yüklenmişim midem kocaman dı 😂😂😂 yağ dokusu idi göbeğim hep 😂😂
u-akyz Aysenurkayaa23- 15. haftaya giriyorum yarın kimse hamile olduğumu anlamıyor ben dahil 😀😀 bizimki saklanıyor sanırım🙈
Merve3801 JaleTogrul belli değil 17+2 randevum var bayram sonu inşallah tam kesinleşince öğrenelim dedik kendi aramızda kutlama da planladık ondan geçe kaldı
JaleTogrul Merve3801 bende yarin 15. haftam tamamlanicak.. 13de erkek dedi 90% sonrada tam emin olamayiz dedi .. neye inanacagimi sasirdim.. bir oglum var o yuzden merak icindeyim .. 17de gidecegim bende bakalim hayirlisi🥰
Aysenurkayaa23- Esrayunus evet iç karnı dar olanların karnı çabuk çıkıyor iç karnı geniş olanların geç çıkıyor
birgaripana_ Aysenurkayaa23- bende 13+5 dediğin gibi sanırsın 6 aylık ama göbeğimde var tabi 🤰🏻 şimdiden böyleyse sonum ne olur diye düşünüyodum neyse yalnız değilmişim
bsraa16 Aysenurkayaa23- şuan belli değil tahmin olarak erkek dedi doktor ama 5 mayıs kontrol bakalım o zaman belli olacak 🙈