burcuozturk İlk gebeliğim neler almalıyız size akıl veren yardımcı olan varmı ? Bana yok o yüzden sizden fikir istiyorum. Alışveriniş listenizi detaylı yazarmısınız zahmet olucak ama çooook yardımınız dokuncak hepinizi öpüyorum💖
gulsm77 burcuozturk benimde ilk gebeliğim kaç haftalıksınız 9 mart görünüyor benim doğum 23+2 yim daha başlamıyorum alışverişe 1 ay sonra başlayacağım ben
Nursen21 burcuozturk valla İnan’ bana kimsenin demesiyle bir yere varılmıyor daha çok kafan karışıyor
gamzealtun burcuozturk ben 23+4 üm beşiğini arabasını ana dizini 2 takım hastane çıkışını birkaç zıbın eldiven çorap aldım ilerledikçe de alıcam 😂😂
Selim_Alparslan burcuozturk merhaba canım 🙋🏼♀️ 21+2 haftalığız oğluşumla 👶🏻😍 biz bazı şeylerini aldık . 1 tane 5li 1 tane 8 li hastane çıkışı triko battaniye anne yanı sepet beşiği reflü yatağı aldık . Annemde 1 tane 10 lu hastane çıkışı Battaniye zıbın ağız mendilleri patik yelek vs aldılar. Son 2 Aya kalmaz herşeyini tamamlamak istiyoruz nasip olursa 🙂
gulsm77 Ilaydaile Merhaba 😊 nasıl hareketleri çok hissediyor musun ben bugün karnıma bakarken hem hissettim hem gördüm tekmesini kalbim yerinden çıkacak gibi oldu 😍🙈
Nursen21 Ben ebebek ten 10 tane zıbın aldım iki paket ağız mendili aldım bir battaniye tulum aldım hastane çıkışı almadım gerek yok dediler hastanenin giydirdiğiyle eve getirirsin dediler Toz sabun aldım banyo seti aldım A101 den Süngerli banyo için küvetin üstüne konulan şeyin ismini bilmiyorum ama onuda aldım nervesim takımı aldım banyo havusunu alacam daha
DiDem123 Nursen21 canım hastanenin vericeğine güvenme sen temkinli git. Bebeğin kıyafetleri fazla olsun. Çünkü ilk doğduklarında çok sık kaka yapıyolar sıva kaka olduğu için sızıntı yapıyo üstü başı batıyo. İlk doğumumdan tecrübeliyim 🤗
Nursen21 Parkbeşik aldım Bebek arabası aldım Haftasonu civile bakacam banyo havlusu için yumuşatıcı alacam oda var Göğüspedi onuda alacam Ohooo
FtMs Doktorum ilk erkek dediğinde iki parça kıyafet aldım fakat sonraki muayene De kız gibi dediği için detaylı ultrasonu bekliyorum alışveriş için ☺️
Mucizelimm FtMs aynısı benim başıma geldi ilk önce erkek diyip sonra kız dedi bende birkaç erkek eşyası aldım yarın kontrolüm var bakalım sonuç ne gösterecek 20 haftalık oldum 🙂
Nursen21 DiDem123 indirimleri bekliyorum güzel bi takım alacam aklımda Zaten öyle boş boş gidilmiyor biliyorum Ama illaki süs olsun diye birşeyler alma taraftarı değilim
balinannesi20 Park yatak Bebek arabası+puset Portbebe hediye geldi 2 gözlü dolap Ateşölçer Kulak temizleme çöpü Desitin pişik kremi Burun aspiratörü Gaz kemeri Banyo termometresi Emzik Emzik kabı Biberon Tırnak makası seti Islak mendil Şampuan Sabun Banyo küvet seti Havlu 2 altaç 6 tane penye battaniye 4 tane ince battaniye 1 tane uyku seti 5 tane 5 li takım 4 tane yelek 18 tane ağız bezi 17 çorap 10 tane alt 10 tane askılı çıtçıtlı badi 10 tane uzun kollu çıtçıtlı badi Patik Ek 5 eldiven Göğüs pedi Depend Lohusa pijama Emzirme sütyeni 2 tane hayvan figürlü takım Biraz kıyafetimiz falan bol sanırım hediyelerimiz erken gelmeye başlayınca çok çok oldu ☺️
Nursen21 balinannesi20 maşallah 🧿 ama abartmadan al ziyan oluyormuş bende alacaktım bıraktım hem hediye gelir hem çabuk büyür diye
Mnlya burcuozturk biz bebek odası bakmaya basladık canım begenırsek alıcaz sonra arabasını ve esyalarını yavas yavas alıcam bıkac hafta kalada yıjayıp yerlestırmeyi dusunuyorum bakalım 😀