Anneolmak188 Kızlar iğne batma gibi bir ağrım vardı onun üstüne lavaboya gittiğimdr iç çamaşırımda ve peçetemfe kahverengi bi akıntı vardı google açılma akıntısı diyor yaşayab varmı ?
Gurbet_krdmn Anneolmak188 24 saat içinde doğum yapacaksın hazırlıklı ol bence çünkü çevremdeki birçok kişi aynı şeyi yaşadi sıcak bi duş almani tavsiye ediyorum daha rahat bi doğum yaparsın. Bi avazda kurtulursun inşallah
Anneolmak188 Papiiii daha evvel beyaz ip gibi sümük gibi bişey gelmişti ona nişan demişlerdi bu devamımı acaba
Papiiii Anneolmak188 ola bilir tabiki canim bence git bur doktoruna dogumun yaklasmis bence.Benimde ilk gebelik nisan nasil onuda bilmiyorm internetde arastirdim dedigin gibi oluyormuşş.Bence buda dogumunun isareti
Zeynepnisaa Anneolmak188 nişan geldikten sonra devam ediyor o kahverengi akıntı. Geçen hafta cumartesi geldi nişanım hala devam ediyor kahverengi akıntı. Bebek gelene kadar gelecek sanırım 39+3 olduk
Gurbet_krdmn Anneolmak188 hayırlısı olsun ♥️ ama evde sancılarını çek gözünden yaş gelirse direk hastaneye git ve sakin suni sancı da kabul etme
Zeynepnisaa Anneolmak188 bana da aynısını söyledi ama bi gelişme yok henüz. Muayeneden sonra hafiften kanama oluyor ama kesiliyor sonrasında
Gurbet_krdmn Anneolmak188 maalesef özellikle hemşireler insanı aradan çıkarmak için hemen doğurtmaya çalışıyorlar düşünsene sancını birkaç kat tetikliyorlar tavsiye etmem ama yine de senin kararın tabi