Gurbet_krdmn Arkadaşlar merhaba, 6 aylık hamileyim ve bebeğime kıyafet alırken çok kararsız kalıyorum.Surekli yenidoğan alma, onu bunu alma diyolar siz kaç beden aldınız tecrübelerinizi paylaşır mısınız
Papiiii Gurbet_krdmn benimde gelicek ay dogumum olucak.Cok duyuyorum yenidogan alma ve s 2 cesit alsan yeter duyolar felan.Ama ben 0-3 aylik alicam herşeyini .3-4 tanede 3-6 aylik alicam.Sonra buyudukce yenilerimş
Ozge56 Gurbet_krdmn yeni doğan 3 takım al başka alma hep 3 6 ay al onlardanda çok alma hemen büyüyor giymeye fırsat bile olmuyor
Kitapkurduuu Gurbet_krdmn 3 günlük anneyim canım inan günde 3-4 defa sıfırdan değiştiriyorum üstünü bana herkes çok aldın diyordu ama iuiki almışım 😅
Hizligonzales Gurbet_krdmn yenidogan zibin alt ust takim ve tulum seklinde 5er tane alabilirsin evet çabuk buyuyolar ama anca yeter onun dışındakileri 3-6 ay seklinde alabilirsin
Gurbet_krdmn Papiiii yenidoğan giysileri zaten gözüme çok küçük geliyorlar bebekler hemen buyuyormuş ben kilosuna göre zamanla alırım diyorum başlangıçta çok fazla almayacam bende
Arenkus_34 21 gün oldu doğum yapalı 3 aylık olanlar artık olmamaya başladı haklı çıktılar arkadaşlar 😂
Sedefibrahim Arenkus_34 peki zıbınlardan ne kadar alınmalı hani yeni doğan bebek çok kusar falan diyorlar o yüzden sanki takım 5 -6 tane yeter ama zıbın biraz fazlamı alsak acaba
Gurbet_krdmn Arenkus_34 bı hevesle alıyor insan 2 hafta giydirsem zoruma gidicek 😂 yenidoğan alma taraftarı değilim
Gurbet_krdmn Kitapkurduuu evet bazen kakalari bezlerinden sırtına çıkıyormuş yetmiyor kıyafet diyorlar 😂😂
Gurbet_krdmn Sedefibrahim 2 yenidoğan 2 3 ay 2 de 6 ay bence yeterli zibinlarini içine giydiği için biraz bol olması iyi gibi
Eemoom Gurbet_krdmn 0-3 çok az aldım. Hediye gelenlerde genelde hep 0-3 geliyor zaten. Her şeyini 3-6 ay aldım. İyi ki öyle yapmışım. Daha 3 aylık olmadan küçülmeye başladı bazı şeyler. 6 aylıkların bile bazısı olmuyor 4.5 aylık. Aşırı hızlı büyüyorlar. Zaten tombul bir bebekse de hiç 0-3 ay alma derim
Gurbet_krdmn Eemoom bence de başlangıç olarak çok alınmamalı zamanla zaten bebeğin gelişimine göre alınması daha iyi olur
Dark Gurbet_krdmn hepsinden alın ama yenidoğandan ziyade 0-3 ya da 3 ay alın. Yenidoğan da az alabilirsiniz ilk etapta hızlı büyüyorlar çünkü. 0-3, 3-6 alabilirsiniz ağırlıklı. Onun dışında doğum zamanınızi bilmiyorum ama şöyle diyeyim yaza kax aylık oluyorsa o dönem için fazla bişey almayın genelde zibinla geçiriyorlar Benim Mayıs sonu doğdu kızım yazın zibindan başka bişey giyemedi dışarısı haric hiç kullanmadan kenara koyduk bazılarını diğer bir etkende bebeğin kilosu
Gurbet_krdmn Dark sadece 1 takım 10 lu hastane çıkışı almayı düşünüyorum ve doğumum da temmuz sonunda olacak binevi yazı bitiriyoruz aslında o yüzden daha seçici olmaya çalışıyorum.
Dark Gurbet_krdmn ilk 2 hafta için ikili takımınız olsun kusma falan çok oluyor, ondan sonra zaten Eylül ortasına kadar zıbın giyer
Daba Gurbet_krdmn evet o yuzden yeni dogan cok almadim . 0-3 alin bi iki tane bi ikitane de 3-6 alin benimki ywbidogani bayramda da giyer 🤣🤣 ultrasonda 3500 du 36+5 hafta dogdu minis geldi tosun beklerken🤣😅🤣 rabbim saglikla kucaginiza almayi ve büyütmeyi nasip etsin
Gurbet_krdmn Daba en iyisi, teşekkür ederim Allah hepimize sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah ♥️
hayalperest2310 Gurbet_krdmn canım bebeğim 15 günlük 3470 kilo doğdu üç tane beşli hastahane çıkışı almıştım alt üst olarak da 5 tane falan bunları en fazla iki hafta kullanırm eğer alacaksan tercihin 3-6 ay olsun altlar zaten oluyor kol kısmını katlarsın ki benim kızıma 3-6 aylıklar bile oluyor şimdiden kilosu 3700 olmuş aldığım hiçbir tulum olmadı elimde kaldı 0-3 ay almıştım
Gurbet_krdmn hayalperest2310 annem sürekli büyük al diyor hiç yenidoğan alma diyor dedim çocuk doğunca çıplak mı kalıcak anne 😂😂 Anneler tecrübeli biliyor bu işi haklı kadın gerçekten de yenidoğan giysiler çok küçükler 3 hafta kullanmak bile bi mucize olur 😂