Cnslll Hanımlar önerebileceğiniz uygun fiyatlı kalitesi güzel olan yenidogan vs alışverişi için yapabileceğim bir site var mı ? Instagram vs. Önerilerinizi bekliyorum.
Minnakkurabiyeveannesi27 Cnslll Canım Instagram felan deme en kaliteli bebek kiyafetleri tabiki e bebek herkes aman pahalı aman şöyle aman böyle diyor ama bazen öyle bir indirimler oluyor ki ben 200 liraya 6 takım aldım daha 1ay önce o yüzden uygulamayı indir e bebeğe bak birde Hepsiburadada ebebek sayfasını takip et öyle böyle indirim olmuyor
Merve171214 Cnslll Evsenbebe outlet bölümünde 60-99 tl arası oluyor normalde de uygun site, enucuzmarket, minicity, kiwikido, melonbebe, ilkgunbebe hepsinden aldım çokta memnunum kaç kez yıkadım renklerde solma çekme olmadı hiç
Cnslll Minnakkurabiyeveannesi27 bebeği markaya alıştırmayın ilerde sıkıntı yaşıyorsunuz vs diyorlar vücut alıştığı için bende ilk hamileliğim o yüzden
Minnakkurabiyeveannesi27 Cnslll hayır alakası yok inanın ki ben yeri gelip normal bir mağazadan da giydiriyorum yeri geliyor pazardan da çünkü hediye geliyor giydirmesem olmaz ama inanın onların hediye aldıkları da aynı para benim aldığıklarim da aynı para hediye gelenler 1-2 yıkamada pert iken benim oğlum kıyafetleri sapasaglam kaldı şuan ikinciye hamileyim belki de bebeğime hiç kıyafet almayacağım erkek olursa öyle düşünün
M00n Papyonbabykids çok güzel çok kaliteli kıyafetler bakmanı öneririm ben de oradan aldım bir kaç takım