Merve171214 Zehra_02 İnstagramdan minikonsept sayfasından yaptırmıştım çok memnun kaldım kalitesi çok güzeldi
Hiats dilos011 yok canım dün yattım kasilmadan sancı çıktı 3 kere denediler sancıyı durdurmak için durduramadı aldilar
Denizkaramuk umudum23 teşekkür ederim inşallah🙏🏼🙏🏼 minikobabys sayfasından yaptırdım hepsi 1300₺. Daha başka modellerde var bakabilirsiniz isteğinize göre tasarımda yapıyor☺️
Ekz Ao526- sayfa görseli değil elinizdeki ürünü yakından çekim istedim mümkünse ben şimdi sipariş vericem nakışı düzgün mü bakmak istiyorum
Ao526- Ekz Şuan hastane çantamda. Evde değilim Eve gidince fotoğrafını atacağım size. Bu da hazırlandığı haliydi onlar gönderdi. Onay verdiğiniz taktirde kargoluyorlar. Dediğim gibi eve gidince size göndereceğim
Ekz Ao526- ay ben de sipariş verdim ins güzel gelir saglikla giysin bebeklerimiz diğer sayfalar ağustos sonu gün veriyor benim ağustos başı lazım ve burda kk geçiyor bakalım yani modelleri belki çekimden tam diğer sayfalar gibi yakın çekim değil o yüzden muallakta kalmıştım
Ao526- Ekz Hem hesaplı, hem gerçekten güzel 👍🏻 hemde hemen iletişime geçebiliyorsun. Hemde ödemeyi iki seferde yapıyorsun. Senden mutlaka onay alıyorlar. Fotoğraf çektim faydalı olur mu bilmem ama ben memnun kaldım ❤️ Sağlıkla kullansın bebişlerimiz ❤️ Ponponu cırt cırtlı isteğe bağlı takıp çıkarabilirsin
Ekz Ao526- tesekkurler ben de dün sipariş verdim gerçekten uygun fiyat diğerlerinden kapi susunu de ordan sipariş ettim ins güzel gelir
Ao526- aleyna82 Merhabalar, 250 Tl civarıydı. Ancak ben mart ayında yaptırmıştım. Şuanki fiyatını bilmiyorum 🙏🏻