Mucizebebekelif1 Mrb kızlar abimlere davetliyim çiğer yesem birşey olur mu koyun yada dana fark eder mi lütfen bilgisi olan yazsın
Pinklove Mucizebebekelif1 sakatat tüketimi önerilmiyor Çok canınız çekiyorsa Bir iki parça yiyebilirsiniz
Tbsra95 Mucizebebekelif1 annemin demesine göre eskiden doktorlar hamilelere kan olsun diye ciğer ye dermis şimdi diyo yeni yasakladılar bende cok yemiş ama sende tabi cok yeme ama iyi pismis olsun az birsey ye nefsin kalmasın onda
Moon_light Mucizebebekelif1 arada sirada yiyorum . Doktorumda arada yememe bisey demedi guzel pismisse ohhh miss 😋
Husa Mucizebebekelif1 aynı şeyi bir hafta önce eşim doktora sordu ciğer çok sever ramazanda da canım çekmiş doktorum biz zaten öneriyoruz yanında limonlu yeşillikle yesin emilimini hızlandırır dedi 🤗
Nurr_22_22 Mucizebebekelif1 ilk 3 ay fazla tüketmeyin diyorlar yoksa bir kere yemekten bişey olmuyor hamileliğim boyunca ayda 1 kere yedim
ladyax Mucizebebekelif1 yemeyi bilmiyorum da bizim buralarda asla dokunmazlar ciğere dokunup bir yerini ellersen çocuğunun orasında leke olurmuş derler hatta yengemin annesi yengeme hamileyken ciğer doğruyormuş sinek gelmiş yüzüne yüzüne elini sürmüş yengemin yüzünde kocaman mosmor bir leke var
Dila23 Mucizebebekelif1 hamilelikte ciğer tüketimi yasak. Bunun sebebi ciğerin yüksek oranda A vitamini içerdiğini ve bu yüksek dozlarda bebeğe zarar verdiğini ispatlanmıştır.