Busssssraaaaa Merhaba hanımlar,ikili tarama testini 15-16.haftada yaptırabiliyor muyum yoksa boşuna randevu alma yapmazlar mı dersiniz
Azra00 Busssssraaaaa ikili tarama 11 ile 14 arası yapılıyor üçlü veya dörtlü tarama yaptırabilirsiniz
Busssssraaaaa Azra00 Farkları nelerdir acaba bir de sadece down sendromu var mı yok mu ona bakılıyor değil mi bildiğim kadarıyla
Busssssraaaaa adatuna Ben kadın doğuma gittiğimde hekim yapar sanıyordum ancak mhrs üzerinden 11-14 hafta tarama testi randevusu alarak yaptırmamı söyledi ve randevular komple dolu ancak 15.haftamın başına denk geliyor,yaptırmasam da olur değil mi bu testi
adatuna Busssssraaaaa ikili testin sonucu %80 üçlünün %60 dörtlünün %40 doğruluk oranı var gittikçe düşüyor yani
Azra00 Busssssraaaaa arkdas altta açıklamış banada öle demişti doktor en güvenilir ikili test dedi ama tabiki tarama testleri doğru sonuç vermiyor en net sonucu fetal dna testi veriyor
Busssssraaaaa adatuna Sadece down sendromu olup olmadığını ölçen bir testse yaptırmayı düşünmüyorum açıkçası
Esoo06 Busssssraaaaa üçlü de trizomi 18 21 bide noral tüp defekti test kanla bakılıyor Bi zararı yok. Tercih sizin