hitap Hanımlar birkaç gündür akıntı tarzında bı şey yaşıyorum ama öyle de degıl tuvaletomo kaçırıyormuşum gıbı ıslanıyorum az bi şey ama korktum 27 haftalık gebeyim bebegımın hareketleri de iyi su an da
Dfn_1303 hitap beyaz bi akıntı olması normal iç çamaşırını geçip bazen eşofmana pantolona bile geçebiliyor. Son zamanlara doğru olması normal☺️
Ogretmenms Bende 23 haftalık gebeyim ilk başlarda ıslaklık gördükçe bebeğin suyu mu acaba dedim ama değil, renksiz kokusuz sıvı Akıntı da olabiliyor, bebek büyüdüğü için anne farkında olmadan idrar kaçırma durumuda oluyor☺️
Chmstry-m Ogretmenms benim de 23 haftalık, bi iki kere dediğiniz gibi ıslaklık oldu doktoruma soracaktım. Genelde olan bir şey o zaman sanırım bu😄
Ogretmenms Chmstry-m aynen 😂bir de zaten bebeğin suyu gelmiş olsa her kontrol de su miktarına bakıyor doktor, azalma olsa bebeğin suyu normal diyemez o yüzden sıkıntılı bir durum değil diye düşünüyorum ben
Chmstry-m Ogretmenms yani çok haklısınız. İlk gebelik olunca bi de kontroller arası uzadı artık insan meraklanıyor🙈
Ogretmenms Chmstry-m ay kontrolleri hiç sorma 😂bize her gün gelip bebeği görebilirsiniz deseler hergün gideriz gibime geliyor yani benim öyle bi şansım olsa hergün giderim ultrasona 😂