Tbsra95 Hayalim1_ ben 8 yıllık evliyim ilk kızım da geç oldu ama cok sükür yanımda şimdi öperim Allah sanada en yakın zamanda nasip etsin
Hayalim1_ Tbsra95 amin kuzum inşallah ısteyen herkese rabbım aratmadan versın benımde gönlüme göre versin inşallah
Hayalim1_ Tbsra95 hadı ınsallah bebiş senledır kuzum ama benım adet ağrısı gıbı ağrım var suan hayırlısı kuzum
Gamzealptkn Benim normalde yarındı pozitif gelmişti bugn kan verdim yükselişi az olmuş kimyasal oldu 😔
Tbsra95 Gamzealptkn hakkında hayrlısı inşallah üzülme kimyasal dan sonra genelde sağlıklı gebelik oluyo ve hemen oluyo
Gamzealptkn whitechocalete ilkinden snra 2-3 ay ara verdm diğer ikis peş peşe oldu korunmayo bıraktığm ilk ay hepsinde de hemen hamile kaldm hu ay ovulasyn testi yaptm 27 martta ovulasyn oldu 9 nisanda pozitifti
whitechocalete Gamzealptkn canım peş peşe olmasının sebebini araştır istersen ve canını sıkma doktora mutlaka git bundan sonrası sağlıklı olur inşallah 💙
Tbsra95 Hayalim1_ hakkında hayrlısı inşallah canım olsun her şey zamanında güzel senin içinde benim içinde hayrlısı olsun
Marsmelow whitechocalete her ay çeşitli belirtiler yaşadığım için takılmam. Fakat bu ay yumurtlamadan sonra aniden diş etim şişti. Göğüslerimde ağrı değil de acıyor resmen. Bunlar belirti sayılır mı bilmiyorum. 16. Ay olacak 💁🏽♀️
whitechocalete Marsmelow inşallah bize güzel haberler verirsin😚 benim yalnızca arada sırada kasığımda batma hissi oluyor
Marsmelow whitechocalete inşallah canım hepimiz bu bayramda güzel haberler alalım. Aslında belirtiler reglinin gecikmesiyle başlıyormuş ama insan ister istemez dinliyor vücudunu. Batma da belirtiler arasında tabi. 🤗
whitechocalete Marsmelow 2 gün kaldı bata canım ama gebelik varsa bile erken öğrenmek istemiyorum zaman geçmek bilmiyor geçen ay 10 günün sonunda kimyasal oldu çünkü
Marsmelow whitechocalete çok haklısın bende reglim geçmeden hiç test yapmam. 2-3 gün gecikme de normal sayılır. Beklemek lazım.
asya2425 Adet tarihim 19 Nisan adet olucakmış gibi Ağrılarım başladı böyle kasıklarda ağrı yumurtalıklarda batma