Tugba3434biraz uzun oldu hakkını helal et şimdiden ama inşallah faydam dokunur asitli şeyler tüketmemeye çalış sen o anlık geçtiği için iyi geldiğini düşünüosun ama o zararlı iyi deyil bn araştırdım kolasıdır kahvesidir kafein içeren herşey zararlı miğden arıyorsa eğer benim sana söyleyeceğim tarifi her akşam yatmadan önce ye sana garanti veriyorum kendini cok iyi hissediceksin benim kaynanam da yüksek derecede reflü cıktı doktor bi torba ilaç vermiş 12 şurup vermiş yollamış onlar bitti şikayet hala devam ediodu midesi yüzünden karnı çok şişiyodu sigarada kullandığı için daha beter bnm söylediğim tarifi ilaçlardan sonra kullanmaya başladı şimdi onsuz yapamıyor 3 aydan fazladır da kullanıyor bnm kendi annem de cok memnun du
-bir kaba 3 4 yemek kaşığı yoğurt koy üzerine de çörek otu serp ne az nede cok bir tatlı kaşığı kadar karıştır ve ye
Bunu sadece yatarken deyil agrıdığı zamanda yapabilirsin çörek otu nun ayet i var ölüm hariç her derde deva hadi canım güzel haberlerini bekliyorum etkisini görürsen bana yaz