Hilalbeby Arkadaşlar 7 aylık hamileyim eşim motor kullandığı için motora biniyorum sizce bir şey olur mu korkuyorum aslında ama binmek zorunda kalıyorum aracımız yok ailem de kiziyo bir şey olur diyo 😬
Kimbusaattebukisi Hilalbeby az önce 1 saat bindim bende mecburen ama şuanlık bir şeyim yok 18+3 haftalığız
Tugce_acrr45 Hilalbeby bende 15 haftalığım ama 5. Haftadan beri hep biniyorum birşey yok şimdilik Allah’a Şükür🥰
Hilalbeby Kimbusaattebukisi valla uzun yola gitmeye çekiniyorum ama kısa mesafeler bı 20 dklik yollar için biniyorum bebek büyüdükce korkutuyo beni
dilinkopsunemi-bisus Hilalbeby 9. Aya kadar motor kullanan ben bunu beğendi 😄😄 kuşum kasislerden geçerken yavaş geçin bide bozuk yolları çok kullanmayın sarsmadan dikkat ettiğin sürece bişey olmaz bide eşin kullanırken sen yan bin öyle daha rahat edersin hem çok sallanmıyor 😊😊
Hilalbeby dilinkopsunemi-bisus valla bende dikkat etmeye çalışıyorum yolları falan hep yavaş gidiyoruz insanın içinde korku oluyor tabiki kordon başına geçer diyo herkes korkutuyor beni
ikiprensannesi__ Hilalbeby benim kendi motorum var ona biniyorum ama yüksek hızlı değil birde tümsek ve çukurlara dikkat edip yavaş giderse hicbisey olmaz Allah’ın izniyle 19 haftalık hamileyim dikkat edersen bişey olmaz
Hilalbeby ikiprensannesi__ ne güzel inşallah bir şey olmaz etrafimdakiler korkutuyorlar kordon dolanır diye korktum bende
dilinkopsunemi-bisus Hilalbeby yok beee kim diyor onu evde yatarak hamilelikte geçiren kadınlarda da kordon muhabbeti olabilir yani sen yan otur çok fark oluyor valla bak
ikiprensannesi__ Hilalbeby dikkat ederseniz hiç bişey olmaz Allah’ın izniyle hız yapmayın tümsek ve çukurlara dikkat edin
hasretlik Hilalbeby ilk gebeliğimde her zaman bindim her kez erken doğurursun binme düşük yaparsın diyodu. Sonuç oğlum gelmedi 40 hafta doldu ama gene gelmedi en son sıfır açılmayla yatışım yapıldı suni sancı ile oldu. Doktorum bunu bıraksak bu daha 1 ay daha yatar dedi