Havvagks ES_es-Es 26yi hayırlısıyla görünce bebeğe kıyafet filan almaya baslayacam inşallah cinsiyet öğrenince ufak tefek tarak törpü vs vs öyle şeyleri alcam şimdiden kendimi kaptırmak istemiyorum Allah korusun bişey olursa ben kucağıma alamazsam sağlıklı bi şekilde boş boş kıyafetlere bakıp üzülmek istemiyorum o yüzden yaşam sınırını geçince alcam inşallah
ES_es-Es Havvagks gorucez inşallah inanıyorum 🙏 bende 28 den sonra kendime 32 den sonra minnosuma alayim diyorum .sağlıkla kavuşuruz inşallah
Havvagks ES_es-Es kaç haftalık oldunuz bende sürekli yatmıyorm ama bol bol uzanmaya dinlenmeye dikkat ediyorum iş yapmıyorum görümcem kaynanam filan var onlar yapıyor ben ufak tefek çamaşır atıyorum asıyorum filan öyle
ES_es-Es Havvagks 21+2 yım bende hiçbir iş yapmıyorum sadece ara sıra bulaşık olursa bir iki bardak tabak falan sudan geçiriyorum evin içinde sıkılırsam bi dolanıyorum genellikle uzaniyorum ,sağlık olsun evimizde olalım bebekler iyi olsun gelip geçecek elbet
Havvagks meliiisoz aynen öyle yaa hayırlısıyla önce yaşam sınırını sonra 32-34 hafta derken hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi hepimiz 😔
Havvagks meliiisoz eşim diyor şimdi hele bi doğsun sağlıklı bi şekilde gösterecem ben ona neler çektirdi bize diyor 😂😂doğunca da yüzüne bakmaya kiyamayan iki tane zaten çocuk manyakları karı koca yandı valla bizim ki sevgiden bunalıma girer herhalde 😂😂😂
meliiisoz Havvagks ay sorma canım valla ne çektirdi ne sağlıkla zamanında doğsunda her şeye razıyız artık Rabbim hepimize o günleri göstersin sen kaçıncı haftadasın kuzum
Havvagks meliiisoz yarın tam 17 olacaz Allah izin verirse dahaa cokkk yolun başındayiz zaman geçmek bilmiyor siz kaç oldunuz
meliiisoz Havvagks 30+2 bende ama ben maalesef yemeğimi falan kendim yapıyorum evimi falan toparlıyorum
Roses44 Bende serklaj sonrası hunilesme ve kisalma oldu 20mm rahim ağzı çok korkuyorum daha 23. Haftadayim varmı boyle olan