mmeliikee Kızlar cinsiyetler tahmin edildi mi alisverisler başlandı mi neler yapıyorsunuz bu haftalarda birbirimizle paylaşalım 🤗
Kayaderler mmeliikee bizde tam 16 haftalığız ama her gittiğimde yan duruyor ve asla kıpırdamıyor ve doktorda tahminde bulunamıyor malesef ama burda sürekli tahmin yapan arkadaşlara tahmin yaptırmıştım kız dediler bende hep rüyamda kız görüyorum bi oğlum var Allah inşallah sağlıklı ahlaklı bi kız nasip eder
Zehross03 mmeliikee kesin erkek dediler canım ama bişey almadım sadece bir tulum bi çorap bide müslini var 🥲🥲
mislinabulut 12 haftada kıza benzetmişti doktorumuz şuan 14 haftalığız bayramdan sonraya anca randevu alabildim 16 haftalıkken kesinleşecek inşallah. Cinsiyeti belli olmadığı için henüz hiç bişey almadık biz 🥰
Esores Ben şuan 16 haftalığım 13 haftada erkek dedi kesin hiç alışveriş yapmadım Bi cocugum daha var erkek onun bebek kıyafetlerini saklamıştım🤣
Cnsu11 Biz bugün 16+1 13 haftalıkken erkek denildi şimdi kız diyor 1 hafta sonra yine gideceğiz bakalım kesin belli olur galiba
Papatyasee 15+4 erkek dediler alışveriş için bekliyorum bayram sonu tekrar kontrolde değişmezse başlıcaz inşallah 😍❤️
mmeliikee Adapte34 devlet oyle ya zaten detaylı da bakmıyorlar bir kez özele gitmeni öneririm durumun varsa 😊
Gozde5252 15 +6 da giyim kız dedi ama bütün belirtilerin erkek 20 haftalıkken gene gitcem ozaman ne der bilmiyorum
mmeliikee Gozde5252 Belirtiler değişiyor kişiye göre canım doktorun dediği önemli hayirlisi olsun sağlıklı olsunlar da 😊
Papatyasee mmeliikee evet verdiler devlette verdiler de çok kaliteli olmuyor diye bayram sonu özele gideceğim 🥳
G_Ulzeki mmeliikee ikicni oğlumda özelde yaptım başıma gelmeyen kalmamıştı en sonunda devlete attılar beni ölmek üzereyken .o yüzden artık .sadeje devlet tercih ediyorum .