MadameHappy34 Mihrimahvuslat 😅😅 _brcu88_ 😅 kişi başı 250 Euro,kadın erkek ayrı bir ortam da,teravih kılıp sohbet dinleyip evlere dağılıyoruz. Cami gibi ama değil,minaresi yok. 🥹
_brcu88_ Beggg ellerine sağlık canım ❣️valla hamile olalı ben kırmızı ete uzağım köftesi falan hiç yiyemiyorum yaaa çokta severim kırmızı eti inşallah bu süreç geçer
Beggg _brcu88_ teşekkürler kuzu🤩 valla ben de et yiyemiyorum bir tiksinme geldi ama köfte yiyorum bir şekilde protein almam lazım çünkü,ilerleyen zamanlarda değişir merak etme boğazımız açılacak😅😅
Cansunuz0 _brcu88_ bizimki eve bir şey almayı sevmez sonra derki canım şunu çekti der 😂 sanki malzeme var ben canım şunu çekti desem abartiyon der gözünde büyüdür böyle kocaya öylesi layık zıkkım yisin
Mihrimahvuslat _brcu88_ işte çalışan olsan da evde de olsan zor valla inan bazen dünden düşünüyorum bazen bir iki günlük menüyü kafamda oluşturuyorum. Hastayım gerçi ben tutmuyorum eşim oruçlu sadece 🫣
_brcu88_ Mihrimahvuslat bende öyle yapuyorum bazende uyuyakalmis numarası yapıyorum dışardan söylüyor eşim 🤣🤣
Mihrimahvuslat MadameHappy34 ay ne kadar güzel ibadetini de yapmış oluyorsun Allah kabul etsin inşallah menüde neler oluyor peki merak ettim 🤔
MadameHappy34 Mihrimahvuslat Canım normal menü,pilav,salata ve ya karpuz,çorba,ana yemek,tatlı,içecek içinde herşey oluyor. Her hafta değişiyor menü. Evet gerçekten güzel oluyor. _brcu88_ Fransa da yaşıyorum..
Zeynepp054 _brcu88_ Benim menüm değişik oldu bugün pazar menüsü ☺️ kıymalı patatesli börek, kek, çiğköfte ve karışık kızartma var. Çay yanı oldu 😃
Cansunuz0 _brcu88_ bu Salah garı gibi zollu kap kaşık görse guzelmis diye alır ama yiyecek yönünde para yok bilmem ne inan üç yıldır evliyim bu yaratıkla ben bile çözemiyorum bazen Allah kimsenin başına vermesin