_brcu88_ Anneyimbennanne kuru ekmek domates soğan koysam ekmek arası yer kalkar yemek sorunu yok ama bende sıcak yemek yiyelim istiyorum ama hergun hergun bu düşünceden de sıkıldım 😂
nur34_ _brcu88_ Sarma Mercimek çorbası Cig kofte Yoğurtlu patlıcan salatasi Salata Tatli yok bunlari kaynanamdan carptim😁 Bugune yemek derdim yok
kahvesever__ _brcu88_ yoğurtlu makarna üstüne kıymalı sos salata ve tatlı olarak krem şantili revani var
_brcu88_ mylittlebabym benim kız kardeş çalışıyor 😂bende eşime yaptirayim bugün diyorum bütün gün çalışıyor kıyamıyorum da 😂
kadertugrul7 Araseymen09 tavuklu buğu kebabi yada tavuklu sultan kebabi tavuk şiş tavuk sote felan yapabilirsiniz güzel olur
Cansunuz0 _brcu88_ bilmiyorum yemeği yapıcakmışım kocamın canı çekti herhal 😂 ya aslında sorun şu yemek düşünmesi çok kolay ama gelde yarısının malzemesini evde bul şunu yapıyım diyorum malzeme eksik çıldırcam en iyi maharna 🤣
Deletedmom_106 _brcu88_ kanat kızartma 🍗 Pirinç pilavı 🍚 Yeşillik salatası 🥗 Yoğurtlu köz patlıcan 🍆 Kola 🥤
Mihrimahvuslat Deletedmom_106 kız patlıcan 🍆 emojisi görünce aklım şu karısına patlıcan atan adam geliyor dayanamıyorum yazıyorum hemen bunu 🤭🤣
_brcu88_ Deletedmom_106 of elinize sağlık kolayı eşim bana izin vermiyor yaaa icirtmiyor zararlı diye 😂oysaki çokta severim 😂
_brcu88_ Cansunuz0 bende Alanyalıyım bendemi maharnaa yapsam acaba 😂🤣acılı sosta var sos döksün yesin🤣😂
Deletedmom_106 _brcu88_ çok çok az nadiren için . Nefsiniz körelsin . Benim içim yanardı kola içmeden geçmezdi sanki 🥹