Simbar Kızlar merhaba 8 haftalık hamileyim ve aşırı derecede uykum oluyor ve uyuyorum bebeğe bi etkisi varmı gelişimi hakkında
MadameHappy34 Simbar Vücûd alışma dönemin de ama çok fazla uykuya alıştırmayın,çıkın biraz yürüyün temiz hava alın belirli saatler de uyuyun,belirli bir zaman sonra daha az uyursanız size hastalık olarak döner ya da ödem kilo. 🙂
boygirlmom Simbar 3 ayim surekli uyuyarak gecti bebegimin gelisimi gayet de iyi hicbi alakasi yok yani uyanik olunca mi gelisiyomus bebe😄 aldirmayin kimseye
MadameHappy34 Simbar Yok ya,riskli gebelik yaşayan ayağa kalkması bile yasak olan anneler nasıl yapıyormuş peki? Sağlıklı beslendiğin sürece bebek her türlü gelişir merak etme. Gereken vitamini senden alıyor o zaten.
Betullicee Hiç zararı yok canım hayatımın en güzel tatlı uykularıydı ilk dönem nasıl tatlı tatlı bastırıyor ben çalışıyordum boş bulduğum anda kafamı masaya koyup uyuyordum sen çalışmıyorsan hemen yat mış hibi yatağına prensesler gibi uyu ☺️
Zeyneparsln Simbar İlk üç ay öyle oluyor normal bi yemek yapmaya yemeğe kalkıyordum onun dışında hep uyudum üç ay
Avril Çok normal benim de ilk haftalarda çok oluyordu 6 7 8 ve 9. Haftaları sürekli uyumakla geçirdim bulantımı da unutuyordum uyuyunca iyi oluyordu kalkmak kötüydü sadece kafam bin kilo uyanıyordum uykulardan hep Halsizlik hala devam ediyor ama düştüğüm yerde uyuklama hali geçti üç ayı doldurmak üzereyim İlk trimester ın sonuna doğru geçiyor bebeğe de zararı yok merak etmeyin
Kumru_6694 Sbh 9da uyandım ama dön dolaş içim bulantı oldu çok yattım Şuan bile uykudan yeni kalktım kalkınca mide bulantısı tutuyor 8+3 🤐
Simbar Kumru_6694 off bu şekilde mahvoluyoruz rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ben korkudan bi yere gidemiyorum her yerde kusuyorum🥹