en_guzel_emanetlerim Dün kızıma yazlık alışverişi yaptım sagolsun bi arkadaş kod iletti çok uyguna geliyor kodla aldiklarım şimdide artık 7 aylik olduk oğlum için yenidogan alışverişi yapmak istiyorum Kullanmayacak olan iletebilir mi
Esranrbal en_guzel_emanetlerim kendi gmailinden giriş yaparak hoşgeldin indiriminide kullanmışsındır eğer eşinin falan gmalini kullanmadıysan oradan tekrar üye olup giriş yap hem hoşgeldin indirimi hemde kupon bayağı uyguna geliyor alacakların haberin olsun ben şahsen öyle yaptım djshah😂😂
en_guzel_emanetlerim alitalia banada %25 çıktı kızıma ayakkabı aldım onunla %40 olan varsa eğer toplu alışverişte çok uyguna geliyor neredeyse yarı fiyatına hersey toplu alışveriş yapınca
en_guzel_emanetlerim Mrsfly yaa beklemeyince boş boş sepet yapınca çıkıyor tam almaya karar verince de gelmiyor
ASE6154 Ya kızlar ben kullanamıyorum bi süredir kod. Sürekli kampanya koşulları sağlanamadı diyor ama gerekli tutarın 2 3 katı alışveriş yapıyorum
en_guzel_emanetlerim ASE6154 ekstra kampanyası olan ürünlerde kuponlar kullanılamıyor şu çok çok al az öde kampanyası gibi o ürünlerde geçerli değil kod
ASE6154 en_guzel_emanetlerim yok ya indirim de olanlar değil normal ürünlerde de olmuyor görğmcem de kullanamıyor