GldenRzgarAkta İki gün önce ve bugün alışverişe çıktım bebek için. Normaldede yalancı kasılmalarım oluyordu ama bugün arttı sürekli kasıklarımda toplanıyor bebek. Yorgunluktan stresten artarmı acaba en küçüğümde 35 haftada doğmuştu çok korkuyorum erken doğum olacak diye. Ağrı sancı yok ama kasılmaların artması beni korkutuyor varmı kasılması sık olan
deletedmom734 GldenRzgarAkta kasılmadan kastınız bebeğin biryere toplanmasımı yoksa sancıda oluyormu 35+4 teyim bebek duramıyor yerinde geriliyor biyerde.toplanıyor ve canım çok yanıyor
GldenRzgarAkta deletedmom734 evet toplanıyor kasıklarımda taş gibi oluyor saat başı nerdeyse ama bebek gayet hareketli hatta aşşırı hareketli herzamanki gibi
GldenRzgarAkta deletedmom734 benimkide geriliyor ayaklarıyla ittiriyor birden geri çekiyor sanki alttan çıkacak gibi
deletedmom734 GldenRzgarAkta ben kasılma olursa doğum başlarsa ayırt edebilirmiyim peki? Yoksa bu hissettiğim sadece bebek hareketimi
GldenRzgarAkta Ayırt edebilirsin tabiki çünki doğum dalgaları sadece kasılmayla gelmiyo belden ağrı aşt tarafa baskı su gelmesi nişan gelmesi hep birlikte seyrediyo bu kasılmalar farklı doğum dalgaları daha çok canını yakıyor bu kasılmalar can yakmıyor