Lavsar Kayalimerve İsmim leyla PINAR ÖZALP UZLAR diye bir doktor var mehmet akif Ersoy hastanesinde ona gidiyorum.
Eva03 Zehross03 Mehmet hoca universitede bölüm baskani ayrica fertillife koordinatörü.Universitede ziyaret saati hariç erkek yada ziyaretçi kabul etmedikleri icin ben bu hastaneyi sectim.
Zehross03 Eva03 anladım siz doğum için diyorsunuz sanırım bende gülengüle gidiyordum parkhayatta şimdi fuarda isa beye geçtim memnunum şimdilik bakalım
Eva03 Zehross03 İsa beyi çok iyi diyorlar ama benim riskli bir gebelikti.Agir dusuk tehdidi ve sonrasinda erken dogum riskim vardi Gebelik yokkende ben Mehmet hocaya gidiyordum hatta kırmızı hastanede Halil Gülden gorumceme bebegin yasamaz alalim bunu dedigi icin Mehmet hocayada gidin demistim sağolsun allem etti kallem etti şuan 6 yasinda yeğenimiz.Benide 36. Haftaya kadar getirdi.Bugun kontrolümüz var bakalim ne diyecek 🧿💙
Mineklc Gozdece_06 keşke denk gelseydik canım 8 kişiyiz bir annemiz 4 nisanda doğum yaptı geri kalanı hamile 🥰
Gozdece_06 Mineklc hepinize hayırlı doğumlar diliyorum canım inşallah Allah’ın izle ile benimde son 5 gün ❤️
Aysee-64 Mucizem4242 Mucizem4242 inanki çook özlüyorum. Heleki büyükşehirde yaşarken uşağımın sakinliği burnumda tütüyo😊 ulubeyliyim ben ya sen?
Mucizem4242 Aysee-64 ben merkez canim, gerçekten öyle dünyanın en büyük yeri de olsa taşı toprağıyla küçük memleketimiz bambaşka , 8 senedir memleketten uzaktayım ama doğum sonrası ülkeme komple dönüş yapmayı düşünüyorum ☺️
Hilal-gns Bellisima21 tabiki rabbim bu mübarek günün hürmetine sağ salim en güzel şekilde kucagina almayi nasip etsin insallah sana ve doğumunu bekleyen herkese insallah duam seninle rabbim kolay eylesin 🤲
Hilal1403 Deniizz ben Abdülhamit Bozyiğite gidiyorum özel kliniği var gerçekten burda ciddi anlamda doktor sıkıntısı var bu sebeple doğumumu memleketimde yapmayı düşünüyorum
Aysee-64 Mucizem4242 hadi inşallah senin yine şansın var hakkında hayırlısı olsun canım benim eşim polis memuru çok zor uşakta yaşamamız hep tayinciyiz